19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
РФ підняла в повітря статегічні бомбардувальники Ту-95: загроза масованого обстрілу
РФ підняла в повітря статегічні бомбардувальники Ту-95: загроза масованого обстрілу

РФ підняла в повітря статегічні бомбардувальники Ту-95: загроза масованого обстрілу

Зафіксовано активність Ту-95МС (кількість уточнюється) з аеродрому "Оленья" (Мурманська область), що здійснюють політ у південно-східному напрямку. Про це повідомили у Повітрянних силах.

"У разі ракетної загрози та пусків крилатих ракет повідомимо додатково", - додали там.

Водночас мотіорингові канали повідомляють, що в районі Енгельса вони будуть швидше за все о 02:50 - 03:20. Якщо пуски будуть звідси - тоді ракети очікуємо в нашому повітряному просторі близько 03:40 - 04:00.В районі Каспійського Моря вони будуть швидше за все о 03:40 - 04:30. Якщо пуски будуть звідси - тоді ракети очікуємо в нашому повітряному просторі близько 04:40 - 05:30.

Раніше ввечері Повітряні сили ЗСУ повідомляли, що у небі над Україною було зафіксовано кілька російських крилатих ракет. Повітряна тривога була оголошена по всій країні.

За даними українських військових, деякі ракети летіли у західному напрямку, до Вінницької, Хмельницької та Тернопільської областей. Вибухи зафіксовані у Тернопільській, Хмельницькій та Івано-Франківській областях. Можливо, це є результатом роботи наших сил ППО.

За даними ЗСУ, окупанти також запустили ракету "Кинжал" через Житомирську область у південно-західному напрямку.

Обсріли України Росією - деталі

Російські окупантивдарили 26 квітня по місту Дергачіу Харківській області, унаслідок чого постраждали троє дітей. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. 

"Унаслідок ворожих ударів по Дергачах Харківського району постраждали двоє дітей. Дівчата 16 та 5 років отримали медичну допомогу на місці, без госпіталізації", - зазначив він.

Источник материала
Поделиться сюжетом