20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Бився з ворогом у Бахмуті й Авдіївці: на війні загинув Герой із 3 ОШБр Кирило Охремчук
Бився з ворогом у Бахмуті й Авдіївці: на війні загинув Герой із 3 ОШБр Кирило Охремчук

Бився з ворогом у Бахмуті й Авдіївці: на війні загинув Герой із 3 ОШБр Кирило Охремчук

На війні проти російських окупантів загинув молодший сержант Збройних сил України Кирило "Карім" Охремчук. Він мріяв звільнити рідний Крим, заїхати на півострів на броні трофейного танка Т-90, і навіть свій позивний вибрав кримськотатарською мовою.

Про трагедію повідомила у Facebook зведена сестра воїна Марія Цатурян, представниця Національної енергетичної компанії "Укренерго". Вона уточнила, що Герой служив у 3 окремій штурмовій бригаді й загинув у бою.

"Братику, як же боляче усвідомлювати, що ти більше ніколи в мене не запитаєш: "Як ти, молодшенька?" – хоч я і старше тебе на декілька років. Що я більше ніколи не побачу твою щиру посмішку і не почую: "Передай мені кросівки, буду бігати між боями", – написала Цатурян.

Вона розповіла, що наш захисник дуже любив життя, свою сім'ю, море й Україну. Він із захопленням вивчав історію, був дуже прямолінійним, говорив правду в обличчя. Тонко відчував несправедливість, тож вранці 24 лютого 2022 року вже був у військкоматі.

"Хіба я можу пропустити таку можливість надерти ка****м ср*ки?" – жартував українець.

Він боровся за Україну в Сєвєродонецьку, Лисичанську, Бахмуті, Авдіївці. Отримав "Золотий хрест". Командир зазначав, що "Карім" був дуже мужнім, а друзі називали чоловіка вікінгом.

Цатурян закликала задонатити на потреби 3 ОШБр, щоби побратими Охремчука мали більше можливостей гідно помститися за загиблого воїна.

Як писав OBOZ.UA:

– Захищаючи територіальну цілісність України, загинув 26-річний Павло Бовт із села Мар'ївка Полтавської області. Він служив сапером у Національній гвардії України.

– 24 квітня у Львові попрощалися із захисником України Тарасом Сорокою. Життя Героя обірвалося під час виконання бойового завдання в Донецькій області.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом