Доля боляче вдарить ці два знаки Зодіаку вже на вихідних
Доля боляче вдарить ці два знаки Зодіаку вже на вихідних

Доля боляче вдарить ці два знаки Зодіаку вже на вихідних

Астрологи назвали два знаки Зодіаку, для яких ці вихідні, 27 і 28 квітня, будуть просто жахливими, а все тому, що в їхньому житті може статися подія, яка виб'є ґрунт з-під їхніх ніг.

Овен

Овни - волелюбні люди, які не проти погуляти, навіть якщо вони перебувають у стосунках. Справедливості заради варто зазначити, що вони вміло приховують свої пригоди і роблять усе можливе для своїх партнерів, щоб ті в жодному разі не відчули дискомфорту або щось не запідозрили.

Однак контролювати абсолютно все неможливо, тому Овни можуть "спалитися" на чомусь найпростішому. Найімовірніше, після цього ваші стосунки з партнером припиняться. Це може спровокувати у вас депресію, бо, цінуючи своїх коханих, вам просто не вистачає нових вражень.

Діва

Дівам рекомендується поберегти своє здоров'я. Астрологи кажуть, що найближчим часом у вас можуть загостритися хронічні захворювання, якщо ви все пустите на самоплив.

Крім того, вам варто бути дуже обережними з новими людьми, які з'являються у вашому житті. Не всі вони приходять до вас із добрими намірами. Якщо сліпо будете всім довіряти, то ризикуєте боляче обпектися.

Теги по теме
Гороскоп
Источник материала
Поделиться сюжетом