Джамала відповіла, коли планує виступити у рідному Криму
Джамала відповіла, коли планує виступити у рідному Криму

Джамала відповіла, коли планує виступити у рідному Криму

Популярна українська співачка Джамала поділилася, коли планує розпочати концертні тури у Криму. Артистка також розповіла про плани у музичній кар'єрі.

У Києві відбувся фестиваль "Книжкова країна", де Джамала презентувала свій новий альбом "QIRIM". Під час заходу співачка прокоментувала гучну заяву гурту ''Антитіла'' про концерти у Ялті влітку 2024 року. 

За словами артистки, вона не підтримує такі далекоглядні плани колег, і переконана, що виступи в Криму можна буде розпочати тільки після перемоги:

О ні. Я відношуся до цього більш чуттєво, бо мені здається, це трохи дивна річ... Не хочу нікого ображати, але мені здається, що про концерти в Криму можна говорити лише після того, як ми його деокупуємо.

Джамала також розповіла, що в рамках презентації нового альбому, вона планує організувати тур Україною та Європою. Точні дати виступів виконавиця не розкрила, тому що зараз вона при надії.

"Можна говорити, що альбом "Крим" має поїхати Україною і Європою. Я дуже цього хочу. Це дуже складний проєкт, бо у складі цього проєкту є дуже велика кількість музикантів", - вказала зірка.

До слова, до альбому "QIRIM" увійшло 14 традиційних кримськотатарських пісень. Кожну з композицій артистка віднайшла у різних куточках рідного півострова.

Нагадаємо, раніше Джамала розповіла про стосунки з рідними в анексованому Криму. Вона поділилася, що намагається не наражати родичів на небезпеку.

Теги по теме
певица концерт
Источник материала
Поделиться сюжетом