20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Джулія Фокс зізналася, що ненавидить найбільше
Джулія Фокс зізналася, що ненавидить найбільше

Джулія Фокс зізналася, що ненавидить найбільше

Модель зізнається, що пройшла свій шлях від брудної наркоманки до господині таунхауса в Гарлемі. Робота і корисні знайомства дуже допомогли їй, однак, як каже сама Джулія, вона б із великим задоволенням просто сиділа вдома.

34-річна американська модель і актриса італійського походження Джулія Фокс в інтерв'ю журналу InStyle чесно зізналася в тому, що терпіти не може працювати і мріє просто валятися на дивані. У фотосесії для видання вона, тим не менш, приміряла дуже розкішні офісні ансамблі, показавши, що може бути не тільки королевою епатажу в мікроскопічних бікіні, а й цілком стильною бізнес-леді.

На інтерв'ю Фокс прийшла в костюмі зі спідницею від Sho Konishi і туфлях Briana Andalore. Її брови були знебарвлені, а в макіяжі привертали увагу блакитні тіні та помаранчева помада. Волосся зірці вклали в елегантну зачіску.

Джулія Фокс в образі серйозної бізнесвумен

Журналіста, який розмовляв з Фокс, дуже здивувала її скромність і спокій, які ніяк не в'яжуться з її скандальними вбраннями для виходу у світ.

"Я вже пройшла тусовки, алкоголь і багато іншого. Я була тусовщицею. Я була брудною наркоманкою. Я весь час була відсутня і була бездомною. Тепер, коли в мене є ця стабільність і цей безпечний простір, я хочу бути саме там — вдома. Я задовбалася! Я заплатила за рахунками. Я здобула вуличний авторитет. Я готова залишитися вдома", — наголосила вона.

Після того як свого часуДжулія влаштувала рум-тур квартирою, де живе разом із сином, а відео стало вірусним, багатьох здивувало те, що все так бідно.

"Це була квартира в Іст-Віллідж. Насправді я жила там досить довгий час, і мені там було дуже комфортно. Це хороша квартира за стандартами Іст-Віллідж. Але після того, як те відео стало вірусним, я подумала про переїзд. Зрештою я дійсно знайшла будинок моєї мрії в Гарлемі, і ми з моїм найкращим другом купили його разом. Це стало для мене величезною віхою. Це таунхаус, тож це справжній будинок. І це не центр міста, а район, де дійсно живуть усі жителі Нью-Йорка", — зізналася вона.

У відвертій бесіді Джулія заявила, що ненавидить працювати.

"Я ненавиджу роботу. Я ненавиджу працювати! А що, хіба не всі так думають? Я не відчуваю провини, кажучи це. Мені здається, всі ненавидять роботу. Я хочу сидіти вдома, дивитися TikTok і їсти закуски з моїм сином".

@queenofcorporate Born to vibe forced to work #queenofcorporate #corporatehumor #workhumor #meme #corporate ♬ original sound - queenofcorporate

Джулія скоро з'явиться на екранах у проекті OMG Fashun. Восьмисерійний серіал, організований легендарним стилістом Лоу Роучем, являє собою реаліті-проект, що нагадує Project Runway і Drag Race РуПола, в якому дизайнери-початківці створюють модні речі з екологічних матеріалів в надії виграти грошовий приз у розмірі $10 тисяч. Найкращі з нарядів носитиме Фокс.

Джулія Фокс знялася в проєкті OMG Fashun, який виходить на екрани 6 травня

Те, що Роуч — мозок кожного вірусного образу Зендея і один з найзатребуваніших сьогодні іміджмейкерів — погодився на співпрацю з Джулією, красномовно свідчить про її сприйняття серед модної еліти.

"Вона до біса безстрашна. Я не кажу це багатьом людям, але мені справді плювати на те, що ви робите. Це абсолютна правда. Іноді я можу бути придурком, але я подарую людям квіти, коли вони на це заслужили. З Джулією це цілком заслужено. Вона дійсно добре справляється із завданням перетворити цей момент на життя, і це тому, що вона справді така, яка вона є", — говорив про неї Роуч.

Раніше Фокус писав, що Джулія Фокс вийшла у світ з оголеними грудьми.

Источник материала
Поделиться сюжетом