Укргідрометцентр потішив прогнозом на вихідні: чого чекати українцям
Укргідрометцентр потішив прогнозом на вихідні: чого чекати українцям

Укргідрометцентр потішив прогнозом на вихідні: чого чекати українцям

На вихідних в Україні переважатиме антициклональний характер погоди й очікується підвищення температури. Про це розказали в Українському гідрометцентрі.

Вдень 27 квітня, за даними синоптиків, в Україні буде сухо. Температура у південно-східній частині підвищиться до +21°...+26°. На решті території буде +15°...+20°.

28-29 квітня в Україні також буде переважно без опадів, лише на сході та південному сході країни місцями пройде короткочасний дощ й гроза. Температура вночі становитиме +4°...+9°, у південній частині та східних областях вночі буде +8°...+14°. Вдень по всій Україні очікується +18°...+24°.

Антициклон в Україні - що відомо

Про те, що на вихідних в Україні очікується антициклон, каже й відомий синоптик Наталка Діденко. За її даними, він витіснить опади з території нашої країни, тільки ввечері в неділю трохи дощитиме на Лівобережжі.

Температура, за даними синоптика, поступово підвищуватиметься до справжнього тепла. Зокрема, вдень очікується +17...+22 градуси, а на сході повітря розігріє до +22...+26 градусів.

У Києві, за даними Наталки Діденко, 27 та 28 квітня буде чудова погода, без дощів, із сонечком та з максимальною температурою повітря вдень близько +17 градусів.

Теги по теме
прогноз погоды
Источник материала
Поделиться сюжетом