Варті кожної копійки: названо найбезпечніші марки авто
Варті кожної копійки: названо найбезпечніші марки авто

Варті кожної копійки: названо найбезпечніші марки авто

Виробники авто постійно вдосконалюють технології, щоб зробити водіння максимально безпечним. Зовнішній вигляд, ціна та комфорт – це важливо, але якщо транспортний засіб обладнаний найсучаснішим захистом для пасажирів, він стає в рази кращим.

Немає в світі нічого більш цінного, ніж здоров'я та життя. Саме тому GO поділився добіркою найкращих авто з точки зору безпеки.

В кожному авто є стандартні функції безпеки, такі як, наприклад, ремені безпеки. А є такі функції, як автоматичне екстрене гальмування, моніторинг сліпих зон, виявлення пішоходів тощо, які неодмінно підвищують не лише вартість авто, а й безпеку усіх учасників руху.

Acura Integra

Acura Integra 2024 року містить вдосконалені системи допомоги водієві, наприклад адаптивний круїз-контроль, допомогу в утриманні смуги, виявлення пішоходів та автоматичне екстрене гальмування.

Крім того, автомобіль оснащений не тільки подушками безпеки для бічних зіткнень, але й має функції структурної цілісності.

Audi Q7

Розкішний позашляховик Audi стандартно оснащений набором технологій безпеки, включно з системою нічного бачення, розпізнавання дорожніх знаків і попередження про перехресний рух ззаду.

Також повний привод Q7 забезпечує виняткове зчеплення з дорогою та плавність їзди.

BMW X5

Позашляховик середнього розміру 2024 року від BMW пропонує повний набір функцій безпеки, наприклад, попередження про лобове зіткнення, розпізнавання пішоходів і активне виявлення сліпих зон.

На додачу BMW X5 має автоматичне дальнє світло, камеру кругового огляду та датчики паркування спереду та ззаду.

Audi A6

Якщо вас вразила Audi Q7, але ви не готові віддати за неї понад 60 тисяч доларів, то зверніть вагу на Audi A6. Модель відома своїми технологіями та має адаптивний круїз-контроль і систему підтримки смуги руху.

Volvo XC90

Флагманський позашляховик Volvo продовжує надавати пріоритет безпеці. Він має такі функції, як моніторинг сліпих зон, попередження про виїзд зі смуги руху та автоматичне екстрене гальмування.

Міцна конструкція XC90 та її особливості допомагають захистити водіїв і пасажирів у разі зіткнення. Хоча це навряд станеться завдяки системі допомоги водію та запобігання зіткненням.

Hyundai Palisade

Palisades, які вийдуть на ринок у 2024 році, мають найкращі на сьогодні системи навігації та безпеки. Вони дещо схожі на системи попередження про лобове зіткнення, моніторингу сліпих зон тощо. Це допомагає водіям бачити ситуацію на дорозі та контролювати її на 100%.

Tesla Model Y

Електричний позашляховик Tesla має багато вражаючих функцій безпеки, включаючи автопілот, який забезпечує можливості напівавтономного водіння. Використовуючи камери, радари та ультразвукові датчики, він може керувати, прискорювати та гальмувати транспортним засобом.

Можливо, для України автопілот не є такою зручною функцією, як для західних водіїв, але автівка все ще коштує своїх грошей завдяки іншим сучасним системам допомоги водієві та безпеки.

Mercedes-Benz E-Class

Седан E-Class оснащений системою Mercedes PRE-SAFE, яка складається з групи проактивних пристроїв безпеки, які використовують датчики для виявлення можливих зіткнень і підготовки автомобіля та його пасажирів до удару. Працюючи з іншими функціями безпеки, PRE-SAFE безперечно може допомогти зменшити тяжкість травм, отриманих під час аварій.

Крім того, автомобіль також оснащений адаптивним круїз-контролем і системою підтримки смуги руху, які допомагають запобігти нещасним випадкам.

Раніше OBOZ.UA розповідав про недорогий та практичний кросовер Mazda з нової лінійки.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом