Вперше на конкурсі краси перемогла 60-річна жінка: що відомо про володарку корони
Вперше на конкурсі краси перемогла 60-річна жінка: що відомо про володарку корони

Вперше на конкурсі краси перемогла 60-річна жінка: що відомо про володарку корони

Днями відбувся конкурс краси "Міс Всесвіт Буенос-Айрес". Його переможницею вперше за історію подібних конкурсів стала 60-річна жінка, яку звати Алехандра Родрігес. Вона обійшла 34 кандидаток, які набагато молодші за неї. Про це пише видання Independent.

Тепер володарка корони буде змагатися далі у національному конкурсі, який пройде 25 травня. Цікаво, що Алехандра стане найстаршою учасницею змагання. Проте вона любить ламати стереотипи та закликає всіх жінок вірити у свою красу у будь-якому віці. 

"Я дуже рада представляти нову парадигму в конкурсах краси, тому що ми відкриваємо новий етап, на якому жінка – це не лише фізична краса, а й інший набір цінностей. Я думаю, що судді побачили мою впевненість і мою пристрасть", – прокоментувала свою перемогу жінка.  

Вона також наголосила, що повна сил представляти жіночу красу далі і вірить у власний успіх. 

Цікаво, що минулого року до участі у конкурсі краси допускалися лише конкурсантки віком від 18 до 28 років. Проте зараз організатори зазначили, що  для жіночої краси вікових обмежень більше не буде.

Що відомо про Алехандру Родрігес

Алехандра працює адвокаткою та журналісткою. Жінка веде здоровий спосіб життя, займається спортом та має струнку фігуру. Але свої параметри вона не називає.

А от про секрет своєї молодості Родрігес говорить так:

"Тричі на тиждень займаюся спортом, іноді практикую голодування і ретельно підбирає доглядову косметику".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у конкурсі "Міс Всесвіт" вперше братиме участь представниця Саудівської Аравії.

Источник материала
Поделиться сюжетом