Вразив американців: у Житомирі створили неймовірний шестиколісний "Гелендваген"
Вразив американців: у Житомирі створили неймовірний шестиколісний "Гелендваген"

Вразив американців: у Житомирі створили неймовірний шестиколісний "Гелендваген"

Шестиколісний "Гелендваген" з України в точності повторює оригінальну модель. Mercedes G-Class отримав третю вісь та вантажний кузов, а його прохідність суттєво покращили.

У Житомирі відтворили знаменитий шестиколісний Mercedes-Benz G-Class. Проєкт українських майстрів вразив іноземні ЗМІ. Зокрема, про нього написали на відомому американському сайті Autoevolution.

Автомобіль подовжили і додали третю вісь
Фото: скриншот / YouTube

Екстремальний тюнінг "Гелендвагена" виконав житомирський майстер Олександр. Він не вперше доопрацьовує Mercedes G-Class і уже раніше будував шестиколісні версії авто.Про свої роботи він розповідає на Youtube-каналі "Джипи-монстри".

Цього разу за основу взяли Mercedes G350d із 3,0-літровим турбодизельним V6 потужністю 286 к. с. Автомобіль подовжили, додали кузов та третю вісь.

Ззаду з'явився кузов
Фото: скриншот / YouTube

Звісно ж, встановлені великі колеса з розширювачами арок, дуги, карбоновий шноркель та підніжки з електроприводом. Крім того, зовнішність "Гелендвагена" оновили в стилі Brabus – з’явилися нові фари, капот, бампери та решітка радіатора.

Важливо Маленький "Гелендваген": в Україні продають Suzuki Jimny з тюнінгом у стилі Brabus (фото)

Салон Mercedes G-Class 6X6 обшили шкірою і алькантарою. Підсвітка стелі імітує зоряне небо – як у Rolls-Royce.

Шестиколісний "Гелендваген" не дуже швидкий – розганяється до 100 км/год за 16 с. Зате завдяки посиленій підвісці та портальним мостам авто має чудову прохідність.

До речі, недавно в Україні поставили портальні мости на пікап Ford F-150.

Також Фокус розповідав про новітній електричний "Гелендваген".

Источник материала
Поделиться сюжетом