Чому в Індії не користуються туалетним папером: ніколи не здогадаєтеся
Чому в Індії не користуються туалетним папером: ніколи не здогадаєтеся

Чому в Індії не користуються туалетним папером: ніколи не здогадаєтеся

В Індії не користуються туалетним папером після відвідування туалету через традиції, релігійні переконання та гігієнічні практики. В історичному контексті, ведичні тексти та інші стародавні джерела часто містять згадки про те, що вода вважається такою, що очищає, і священною, що може вплинути на прихильність до її використання.

Головні причини, чому в Індії не користуються туалетним папером

Однією з причин того, чому індійці не користуються туалетним папером, може бути те, що водні процедури часто вважаються більш гігієнічними та ефективними у видаленні бактерій і мікробів, порівняно з використанням просто паперового виробу.

У більшості індійських будинків встановлені азіатські туалети, що використовують систему обприскування водою замість паперу. Також варто враховувати економічні чинники: туалетний папір є дорогим продуктом, і в сільських районах доступ до нього може бути обмежений.

Водночас доступ до води в Індії може бути доступнішим і дешевшим, що також може сприяти перевазі використання води для гігієнічних цілей. Однак варто зазначити, що якість цієї води залишає бажати кращого і дуже далека від звичної нам.

І, нарешті, також важливо враховувати, що культурні та релігійні чинники можуть сильно впливати на поведінку і звички людей у різних країнах, включно з уподобаннями в методах гігієни після відвідування туалету.

Раніше УНІАН розповідав, чому німці тримають туалетний папір у холодильнику.

Источник материала
Поделиться сюжетом