12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Як зомбі, які щось приймають: військовий розповів про дивну поведінку армії Росії
Як зомбі, які щось приймають: військовий розповів про дивну поведінку армії Росії

Як зомбі, які щось приймають: військовий розповів про дивну поведінку армії Росії

Головний сержант роти Ігор Ігнатенко розповів про дивну поведінку російських військових на фронті, зокрема, коли просто поруч з ними вибухають снаряди.

У інтерв’ю Наталі Островській він не виключив, що окупанти щось приймають на фронті - це пояснює їхню нестандартну поведінку. Військовий розповів:

"Я не один раз помічав, і не лише я, а багато військових про це казали, я не знаю, підтверджений це факт чи ні, що нібито росіяни, військові щось приймають. Бо не один раз бачили досить нестандартну поведінку".

Ігнатенко навів приклад, коли на початку повномасштабного вторгнення Росії сталося влучання у російську БМП. "Вона горить вже, відкриваються двері позаду, вилазить росіянин і просто як на полігоні по книжці: згрупувався і покотився з гірки. Ні паніки, нічого", - розповів військовий.

Крім того, за його словами, є багато випадків, коли поруч з російськими окупантами артилерія чи снаряди розриваються, а вони як ішли, так і йдуть. "Як ото зомбі", - додав Ігнатенко.

Також деякі схожі випадки були у Херсонській області. "Рубає дрова, за 50 метрів біля нього впав танковий снаряд, 125 міліметрів. Він подивився і далі рубає дрова", - розповів військовий.

На запитання щодо того, що у росіян начебто з’явилися якісь фахівці з моральної підтримки, які налаштовують їх йти в бій та розповідають, що "діди воювали і ви маєте воювати", Ігнатенко підкреслив, що він не знає, як можна так налаштувати людину, щоб вона "йшла тупо як зомбі".

Військовий РФ отруївся наркотиками на Донеччині

У січні ASTRA повідомляла, що російський військовослужбовець отруївся наркотичними речовинами на тимчасово окупованій території Донецької області. Інцидент трапився в місті Чистякове (раніше - Торез) в Горлівському районі, яке перебуває в окупації з літа 2014 року.

Отруївся 23-річний окупант на ім'я Ільяс Г. з в/ч 6962. Його доставили в анестезіологічне відділення центральної міської лікарні. За даними ASTRA, діагноз молодшого сержанта був таким: отруєння невідомою наркотичною речовиною.

Теги по теме
Новости Украины Вооруженные силы Украины
Источник материала
Поделиться сюжетом