Колишня дружина Потапа публічно потролила Настю Каменських
Колишня дружина Потапа публічно потролила Настю Каменських

Колишня дружина Потапа публічно потролила Настю Каменських

Ірина Горова публічно відреагувала на новий кліп Насті Каменських "Молоко".

Українська продюсерка Ірина Горова, яка була дружиною репера Потапа, прокоментувала нову роботу його теперішньої дружини Насті Каменських.

Під час лекції в Інституті журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка, студенти записали відео з Горовою і опублікували його в TikTok.

Реакція Ірини на пісню Каменських викликала сміх на всю аудиторію.

"Я не те що не маю права про це говорити. Я просто хочу сказати, що в кожного своя стратегія. Мені здається, що вона працює просто на іншу аудиторію. Я, наприклад, не вважаю це чимось суперкрутим, але якщо, умовно, затулимо їй обличчя і уявимо якусь афроамериканку, яка це співає, то нас це не здивує. Просто це нас дивує, тому що ми маємо якесь враження про цю людину і раптом вона Moloko співає. Але згадайте всі її треки, крім початку війни, вона ж теж там...", - сказала продюсерка.

Також Горова демонстративно потрусила грудьми, як робить це Каменських у новому кліпі.

Хто така Настя Каменських?

Настя Каменських - українська співачка і телеведуча. Зараз вона працює під творчим псевдонімом NK, який ознаменував початок її сольної кар'єри. Усього за два роки Насті Каменських вдалося вийти на міжнародну музичну арену і попрацювати зі світовими зірками в музиці. Її дебютний англо-іспаномовний трек NK "Peligroso" очолив чарти Billboard, Music Choice, MTV, HTV.

Ірина Горова - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Ірина Горова в інтерв'ю розповіла, що найбільше грошей витратила не на купівлю, а на будівництво двоповерхового будинку. Як зазначила Горова, зараз вона не витрачає кошти, а більше вкладає їх. На місяць вона витрачає близько 2-3 тисяч доларів.

А також Ірина Горова зробила несподіване зізнання щодо колишнього чоловіка. Вона заявила, що Потап познайомив її з шоу-бізнесом. За її словами, вони зробили один для одного все, що могли.

Источник материала
Поделиться сюжетом