Справжні кримські чебуреки: хрустке тісто та соковита начинка, які смакують всім
Справжні кримські чебуреки: хрустке тісто та соковита начинка, які смакують всім

Справжні кримські чебуреки: хрустке тісто та соковита начинка, які смакують всім

Сьогодні пропонуємо вам приготувати справжні кримські чебуреки – страву, що нікого не залишить байдужим. Соковита начинка на хрустке тісто – ось те, що відрізняє кримські чебуреки від будь-яких інших.

Рецептом їх приготування поділилась фудблогерка з ніком inna_la.food. В Instagram вона розповіла всі секрети та поділилась списком інгредієнтів.

Інгредієнти

  • Яйце – 1 шт
  • Кефір- 250 мл
  • Олія – 2 ст.л.
  • Сіль – ½ ч.л.
  • Борошно – 350-400 гр
  • Фарш – 600 гр
  • Спеції до фаршу
  • Сіль – 1/3 ч.л.
  • Перець
  • Вода – 100 мл
  • Олія для смаження

Спосіб приготування

1. У глибокій ємності з’єднуємо яйце, кефір, сіль, олію. Добре перемішуємо.

2. Додаємо до суміші просіяне борошно. Розмішуємо ложкою, а потім вимішуємо руками м’яке тісто, яке не липне до рук. Загортаємо у харчову плівку та відправляємо до холодильника на 30 хвилин.

3. Готуємо начинку. В глибокій ємності змішуємо фарш та цибулю, натерту на терці.

4. Додаємо сіль, перець, спеції до м’яса та холодну воду. Все добре вимішуємо.

5. Тісто розділяємо на 8 рівних частин. З кожної частини формуємо кульки та розкатуємо у тонкий шар.

6. На одну половину викладаємо начинку та розрівнюємо ложкою.

7. Закриваємо другою половиною тіста та заліплюємо краї. Відправляємо смажитись на пательню із великою кількістю киплячої олії. Готові чебуреки викладаємо на серветку.

На я OBOZ.UA є й інші рецепти чебуреків:

  • Чебуреки з лавашу
  • Чебуреки на мінералці
  • Чебуреки на горілці
Источник материала
Поделиться сюжетом