"Світ у вогні": сукня українки підкорила суддів "Miss Eco International 2024"
"Світ у вогні": сукня українки підкорила суддів "Miss Eco International 2024"

"Світ у вогні": сукня українки підкорила суддів "Miss Eco International 2024"

"Міс Всесвіт Україна 2023" Ангеліна Усанова представила Україну на конкурсі краси "Miss Eco International 2024", який відбувся у Єгипті. Сукня дівчини "Світ у вогні" вразила журі своїм символізмом та красою.

Ангеліна Усанова увійшла до трійки призерів конкурсу у категорії "Найкраща ЕКО сукня". Головною метою шоу є популяризація дбайливого ставлення до природи. Своїм образом українка намагалася привернути увагу до теми лісових пожеж та знищення усього живого на планеті.

Вбрання було детально пропрацьованим, аксесуари вдало доповнили сукню і створили цілісний образ. Він виконаний у чорних, помаранчевих та червоних тонах.

На додаток Ангеліна також транслювала проблему вигорілих українських територій, які постраждали через російські обстріли.

"2 місце у номінації "Найкраща ЕКО сукня" посіла сукня "Wildfires", яка розкриває тему лісових пожеж по всьому світу, а також вигорілих територій в Україні через війну", - написала Усанова на своїй сторінці в Instagram. 

Варто зауважити, що для створення образу використали тільки екоматеріали. Цим представниця України також показала важливість повторного використання перероблених матеріалів.

Крім того, з'ясувалося, що Ангеліна Усанова стане Послом доброї волі ООН з питань екології та навколишнього середовища.

Нагадаємо, раніше ми писали, що вперше на конкурсі краси перемогла 60-річна жінка.

Теги по теме
конкурс
Источник материала
Поделиться сюжетом