У США суд зобов'язав Брітні Спірс виплатити батькові 2 млн доларів
У США суд зобов'язав Брітні Спірс виплатити батькові 2 млн доларів

У США суд зобов'язав Брітні Спірс виплатити батькові 2 млн доларів

Після судової тяганини Брітні Спірс має виплатити батькові 2 мільйони доларів після судової тяганини

Легендарна американська поп-співачка Брітні Спірста її батько Джеймі Спірс остаточно врегулювали суперечку з приводу судових витрат і періоду, коли він керував її фінансами. Рішення ухвалили у Верховному суді Лос-Анджелеса 25 квітня, пише видання Tbsnews.net.

Спірс-старший вимагав понад 2 млн доларів США для покриття юридичних рахунків для кількох юридичних фірм, які він найняв як опікун своєї дочки, а також для оплати гонорарів нинішнього адвоката. Адвокат Брітні Метью Розенгарт стверджував, що вона не повинна оплачувати поточні судові рахунки свого батька - мовляв, той уже зловживав своїми повноваженнями як опікун Брітні, щоб перевести собі на рахунки 6 млн доларів США.

"Як вона і хотіла, тепер її свобода включає те, що їй більше не потрібно буде відвідувати суд, бути залученим до суду або бути заплутаним у судових розглядах у цій справі", - сказав Розенгарт.

Адвокат Спірса-старшого Алекс М. Вайнгартен також оприлюднив заяву.

"Джеймі дуже радий, що все це закінчилося. Він шкодує про безвідповідальні та фальшиві звинувачення, висунуті на його адресу публічно", - сказав юрист.

Як кажуть інсайдери, це рішення також означає, що Спірс та її батько уникнуть необхідності передавати цю суперечку до суду, який мав розпочатися в травні 2024 року.

Зрештою, тепер Брітні Спірс зобов'язана сплатити понад 2 млн доларів США судових витрат свого батька у справі про опіку.

Хто така Брітні Спірс?

Брітні Джин Спірс - американська поп-співачка, акторка, танцівниця, авторка пісень, володарка премії "Греммі" в категорії "Найкращий танцювальний запис", повідомляє "Вікіпедія".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Брітні Спірс розлучається з чоловіком, актором і фітнес-інструктором Семом Асгарі, через рік після укладення офіційного шлюбу. Причиною нібито стала невірність співачки.

Після розлучення Брітні Спірс пішла у відрив на дивній вечірці з п'ятьма чоловіками - у соціальних мережах з'явилося відео.

До цього стало відомо, що зірки Голлівуду (і віднедавна) - не тільки актори і продюсери - Марго Роббі та Бред Пітт входять до списку кіноробів, які хочуть витратити величезні гроші за права на екранізацію скандальних мемуарів Брітні Спірс "Жінка в мені".

Інші новини про Брітні Спірс:

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны