Більше не таємниця: блогер підтвердив, що Клавдія Петрівна - це Соломія Опришко
Більше не таємниця: блогер підтвердив, що Клавдія Петрівна - це Соломія Опришко

Більше не таємниця: блогер підтвердив, що Клавдія Петрівна - це Соломія Опришко

Шанувальники в очікування, коли ж Klavdia Petrivna покаже своє обличчя і всі дізнаються її ім'я.

Блогер Максим Нагорняк, який має на ютуб каналі 133 тисячі підписників і веде огляди на українську музику та артистів назвав ім’я таємничої Клавдії Петрівни. Про те, хто саме криється під образом популярної співачки блогер розповів на своєму каналі.

Зокрема, блогер заявив, що під капелюхом Клавдії Петрівни криється 17-річна Соломія Опришко.

"Всі ви бачили відео розкриття, хто ж така Клавдія Петрівна. І давайте так, ми закриємо це питання. Це дівчина про яку всі говорять, це Соломія Опришко. І я вам даю своє слово, тому, що я коли працював на лейблі План, хотів підписати минулого літа. І так, Соломія Опришко — це Клавдія Петрівна. Все кінець. Не треба про це говорити. Я сам спілкувався з нею в соцмережах. І вона ще не підписавши контракт зі своїм лейблом попалилася перед багатьма. Тож ми закриваємо цю історію. Не треба хайпувати на імені Клавдії Петрівни", — сказав блогер.

Він відзначив, що вже незабаром дівчина дасть свій перший сольний концерт, продаж квитків на який б’є усі рекорди. За його словами, станом на п’ятницю, 26 квітня, було розпродано понад 70% від заявленої кількості.

Варто відзначити, що ще наприкінці 2023 року, ще один блогер-пліткар Богдан Беспалов заявив, що під образом Клавдії Петрівни ховається Соломія Опришко. Сама ж дівчина поки тримає інтригу.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Klavdia Petrivna заспівала в новому кліпі Пивоварова у червоному кімоно і з закритим обличчям. Крім цього, Фокус писав, що співачкаМаша Кондратенко вийшла за нагородою, яка дісталася Klavdiі Petrivnі.

Источник материала
Поделиться сюжетом