Чоловік щодня добирається на роботу літаком: як з'ясувалось, причина не у грошах
Чоловік щодня добирається на роботу літаком: як з'ясувалось, причина не у грошах

Чоловік щодня добирається на роботу літаком: як з'ясувалось, причина не у грошах

Німець Себ щодня здійснює виснажливу подорож не для того, щоб заощадити гроші на оренді житла в Лондоні.

Чоловік на ім'я Себ з Німеччини, який щодня літає на роботу до Лондона, пояснив, чому не хоче просто переїхати до Великої Британії. Він вирішив відповісти на численні питання від своїх підписників у соціальній мережі TikTok.

З Гамбурга німець добирається на роботу аж 5 годин — йому доводиться здійснювати один міжнародний авіапереліт й сідати на чотири поїзди. Тож інколи у дорозі він проводить більше часу, аніж на роботі.

Як з'ясувалося, Себ здійснює таку складну подорож не для того, щоб заощадити гроші на дорогій оренді житла в Лондоні, а через кохання, оскільки його партнерка живе в Гамбурзі й не планує переїжджати за кордон.

В одному зі своїх відео Себ показав, як покидає свій офіс на вулиці Кенері-Уорф о 17:00 і десь годину добирається до аеропорту Хітроу, пересідаючи на два потяги. За годину до оголошення посадки на рейс, він купує їжу, щоб перекусити, та прямує на борт літака.

"Знову на європейській землі — у Німеччині", — радісно сказав він, прибувши до рідного Гамбурга.

Себ з Німеччини майже щодня літає на роботу
Фото: TikTok

Рекорд німця з повернення додому становить 4 години і 57 хвилин. Однак він наголошує на тому, що не їздить щодня між двома країнами, а раз на місяць — з понеділка по четвер — залишається на чотири дні у Лондоні.

Багато користувачів мережі були спантеличені такими виснажливими подорожами. Декого зацікавило, як чоловікові вдається вчасно потрапляти на роботу, оскільки пасажири постійно стикаються зі змінами у графіках роботи громадського транспорту, а тим більше міжнародних рейсів.

Один з користувачів мережі прокоментував: "Твій роботодавець оплачує витрати на дорогу, бо щось я не розумію?". Інший додав: "Сер, будь ласка, позбавте себе цього клопоту і просто переїдьте до Лондона".

Раніше Фокус писав, що захмарні ціни на оренду житла у Ванкувері (Канада) змушують багатьох мешканців шукати творчі шляхи, щоб займатися своїми справами в місті. Саме так вчинив Тім Чен, щоб не переплачувати.

Крім того, 30-річний Антоні Тейлор та його дружина Емма з Великої Британії не могли знайти доступне житло для своєї великої родини, тож вирішили оселитися у двох двоповерхових автобусах. Батько сімейства облаштував транспортні засоби всіма зручностями, зокрема встановив сонячні батареї та котел для гарячої води й опалення.

Теги по теме
Туризм
Источник материала
Поделиться сюжетом