"Я думав, вони померли": Кейт Міддлтон налякала фанатів новим фото
"Я думав, вони померли": Кейт Міддлтон налякала фанатів новим фото

"Я думав, вони померли": Кейт Міддлтон налякала фанатів новим фото

Майбутній король Великої Британії та його кохана відзначають 13-ту річницю одруження. На честь цього подружжя показало архівний знімок.

Кейт Міддлтон не на жарт налякала своїх фанатів новим фото. Принц та принцеса Уельські 29 квітня 2024 відзначають 13-ту річницю одруження, на честь чого показали архівний кадр з весілля у 2011 році.

"13 років тому в цей день", — зазначили багатодітні батьки.

Втім, тригером стало чорно-біле забарвлення знімку. Прихильників королівської родини, які активно слідкують за розвитком подій у Букінгемському палаці, не на жарт налякало таке фото принцеси, яка хворіє на рак та не зʼявляється на публіці останні кілька місяців.

"Чорно-біле фото? Це лякає мене!", "У мене ледь не стався інфаркт через чорно-білу фотографію…", "Я думав, вони померли", — пишуть у коментарях користувачі мережі.

Кейт Міддлтон та принц Вільям

Втім, низка фоловерів офіційної сторінки майбутнього короля Великої Британії та його дружини привітали подружжя з важливою датою.

Кейт Міддлтон та принц Вільям налякали фанатів новим фото
Фото: Скріншот

"Вітаю з річницею весілля! Не можу повірити, що пройшло 13 років. Посилаю вам обом багато любові в цей особливий день", "Нехай Господь благословить і збереже принца і принцесу Уельських", — вітають монаршу родину їхні прихильники.

Кейт Міддлтон та принц Вільям налякали фанатів новим фото
Фото: Скріншот

Що сталося з Кейт Міддлтон

На початку 2024 року Кенсінгтонський палац оголосив, що мама трьох дітей перенесла планову операцію на черевній порожнині. Згодом стало відомо, що післяопераційні тести виявили онкологію. Тепер Кетрін Міддлтон проходить хіміотерапію, відійшовши від королівських обовʼязків.

Нагадаємо, як змінилися стосунки принца та принцеси Уельських.

Також Фокус писав про порушення двох правил на весіллі Кейт Міддлтон та принца Вільяма.

Теги по теме
свадьба Кейт Миддлтон
Источник материала
Поделиться сюжетом