Максим Галкін видворив путініста Кіркорова з будинку Пугачової
Максим Галкін видворив путініста Кіркорова з будинку Пугачової

Максим Галкін видворив путініста Кіркорова з будинку Пугачової

Путініст Філіп Кіркоров розповів, як Максим Галкін обірвав його спілкування з Аллою Пугачовою.

Російський співак Філіп Кіркоров, який підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну, колись був одружений з легендарною Аллою Пугачовою і навіть після їхнього розлучення підтримував з нею зв'язок.

Але, за словами путініста, перестав спілкуватися з Пугачовою через її нинішнього чоловіка гумориста Максима Галкіна, якого визнано іноагентом у РФ.

В інтерв'ю для росЗМІ, Кіркоров занилів, що Галкін зажадав від Пугачової більше не бачиться зі співаком.

"У певний момент Максим, напевно, вирішив, що мене занадто багато вдома, діти ростуть, діти не розуміють. Він поставив Аллі умову, я впевнений, щоб мене там не було більше. Диригентом, постановником, режисером цієї постановки, я впевнений, та я і знаю, мені просто спільні друзі сказали, що це все зроблено його руками", - сказав Кіркоров.

Також Кіркоров зазначив, що вже п'ять років не спілкується з колишньою дружиною, хоча намагався налагодити зв'язок.

Хто такий Філіп Кіркоров?

Філіп Кіркоров - радянський і російський естрадний співак, Народний артист РФ (2008). У 2008 році також отримав звання Народного артиста в Україні, але у 2023 формально був його позбавлений через підтримку російської агресії. Учасник безлічі скандалів, зокрема й "голої" вечірки Анастасії Івлєєвої в грудні 2023 року, яка спричинила хвилю "скасування" популярних артистів у країні-окупанті.

Філіп Кіркоров - останні новини по темі

Зазначимо, Філіпа Кіркорова оштрафували на шість тисяч рублівза несплату штрафу. Судом призначено покарання у вигляді адміністративного штрафу в двократному розмірі від суми несплаченого адміністративного штрафу.

А також менеджер агентства з організації свят у терористичній Росії заявив, що путіністи Кіркоров і Басков більше не котируються в країні-окупанті.

Источник материала
Поделиться сюжетом