Мільярдер Джефф Безос вийшов на публіку з нареченою
Мільярдер Джефф Безос вийшов на публіку з нареченою

Мільярдер Джефф Безос вийшов на публіку з нареченою

Пара заручилася наприкінці весни 2023 року. Напередодні вони отримали нагороду від екологічної організації.

60-річний американський мільярдер Джефф Безос вийшов на публіку з нареченою, 54-річною журналісткою Лорен Санчес. Знімками телеведуча ділиться у своєму Instagram.

Зіркова пара напередодні отримала премію Global Visionary Award від екологічної організації Conservation International за внесок у захист довкілля в ресторані The Grill у Нью-Йорку.

"Нам з Джеффом така честь отримати нагороду Global Conservation International. Це дійсно свідчення зусиль багатьох дивовижних партнерів @BezosEarthFund", — написала кохана Джеффа Безоса.

Як відомо, благодійний фонд засновника Amazon виділив 10 млрд доларів, щоб допомогти "вирішити проблеми клімату та природи протягом поточного десятиліття". Джефф є виконавчим головою організації, а його кохана стала віцеголовою.

Для заходу журналістка обрала елегантний total black образ. Санчес зʼявилася на публіці в лаконічній сукні з глибоким декольте та жакеті з баскою. На ногах Лорен були туфлі з гострим носком, а до образ вона додала лаконічні сережки.

Тим часом Джефф Безос був одягнений у темно-синій діловий костюм, який доповнив білою сорочкою та краваткою.

Джефф Безос та Лорен Санчес

Зазначимо, що засновник Amazon зробив пропозицію своїй коханій у травні 2023 після пʼяти років стосунків. Наразі деталі про весілля не розголошуються.

Нагадаємо, наречену Джеффа Безоса розкритикували за недоречну сукню.

Також Фокус писав про розкішну каблучку Лорен Санчес.

Источник материала
Поделиться сюжетом