"Тепер вона наїсться": покинутий хлопець оригінально помстився колишній дівчині
"Тепер вона наїсться": покинутий хлопець оригінально помстився колишній дівчині

"Тепер вона наїсться": покинутий хлопець оригінально помстився колишній дівчині

Жартівник скористався опцією післяплати в турецькому додатку для доставки їжі Yemeksepeti.

Невідомий хлопець, ймовірно, вирішив оригінально помститися дівчині, яка його зневажила, й оформив на її адресу понад 50 заявок на кур'єрську доставку їжі з кількох ресторанів у місті Ізмір (Туреччина). Про це пише видання Cumhuriyet.

Повідомляється, що курйозний інцидент стався минулого тижня, близько 21:00, коли понад два десятки кур'єрів одночасно приїхали до багатоквартирного будинку на вулиці Чімен, що в районі Балчова.

Ажіотаж зняв на відео один з випадкових перехожих, після чого опублікував його в соціальних мережах. Коли відзняти кадри завірусилися, на цей випадок звернули увагу місцеві журналісти й почали з'ясувати всі подробиці.

Виявилося, що жартівник скористався опцією післяплати в турецькому додатку для доставки їжі Yemeksepeti, щоб зробити кілька замовлень під вигаданими іменами й відправити їх на адресу колишньої.

Ажіотаж зняв на відео один з випадкових перехожих, після чого опублікував його в соціальних мережах
Фото: YouTube

Хлопець навіть не напружився, щоб вигадати реалістичний номер телефону, натомість вказав низку однакових цифр — 0555 555 55 55. Деякі заклади громадського харчування, які отримали підозріле замовлення, спробували зателефонувати до клієнта для перевірки та підтвердження, але багато хто не зміг цього зробити.

Таким чином понад 50 замовлень надійшло на ту саму адресу приблизно в один і той же час. На численних відеозаписах, поширених в інтернеті, можна побачити, як 25 роздратованих кур'єрів марно чекають під дверима, щоб отримати оплату.

"Тепер вона наїсться", — посміявся один з користувачів мережі в коментарях під роликом.

Жоден з ресторанів не поскаржився на цей випадок у поліцію, тому ніхто навіть не шукав недоброчесного клієнта. Всі замовлення були повернуті, але більшу частину їжі довелося викинути.

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що працівниця супермаркету Morrisons на ім'я Емма потрапила на великий придорожній банер, де її назвали "руйнівницею сім'ї". Хтось розмістив там дві світлини жінки з попередженням "Слідкуйте за своїми чоловіками".

Крім того, майстер з ремонту підлог, якому клієнт не заплатив за виконану роботу, розповів про втілення у життя оригінального плану помсти. Чоловік зробив так, аби його кривдника покинула кохана дружина. У нього був ключ від квартири, де жив недобросовісний замовник, тож він вирішив цим скористатися.

Источник материала
Поделиться сюжетом