Українка виграла конкурс краси "Miss Eco International 2024" на Близькому Сході
Українка виграла конкурс краси "Miss Eco International 2024" на Близькому Сході

Українка виграла конкурс краси "Miss Eco International 2024" на Близькому Сході

"Міс Всесвіт Україна 2023" Ангеліна Усанова стала переможницею конкурсу краси "Miss Eco International 2024" у Єгипті, який відбувся 28 квітня. Тепер Українка стане послом доброї волі ООН з екології та довкілля, а також братиме участь у програмах, які допомагають планеті.

Як відомо, минулого року Ангеліна Усанова посіла перше місце на міжнародному конкурсі краси "Міс Всесвіт – 2023" у Сальвадорі. Там вона також отримала нагороду за найкращий національний костюм. Крім того, за розум, інтелект та активну позицію, її нагородили відзнакою "Голос змін".

На своїй сторінці в Instagram переможниця опублікувала кадри з нагородження. Ангеліна Усанова традиційно отримала корону найкрасивішої дівчини та статуетку.

Щодо "Miss Eco International", то це найвідоміший та найбільший конкурс краси на Близькому Сході. Головною метою організаторів є пошук найкрасивішої дівчини, яка виступатиме за екотуризм та збереження природи. Конкурс приймає учасниць з 85 країн під гаслом "Краса заради мети: довкілля".

Що відомо про Ангеліну Усанову

Ангеліна Усанова не лише модель, але й співачка та авторка пісень. У своїх композиціях вона оспівує тему миру у світі, екологію, а також пише про кохання. Дівчина навчалася в Індії та Австрії, після чого здобула титул майстра йоги.

Ангеліна має чітку громадянську позицію. Від початку повномасштабного російського вторгнення вона неодноразово проводила благодійні концерти, де збирала кошти на допомогу постраждалим від війни українцям.

Також вона шукала житло для українських біженців за кордоном, надавала моральну підтримку, зокрема проводила медитації, сеанси йоги. На додаток, Усанова зібрала чималу суму коштів, яку передала на купівлю авто для ЗСУ.

Нагадаємо, раніше сукня Ангеліни Усанової "Світ у вогні" підкорила суддів "Miss Eco International 2024".

Источник материала
Поделиться сюжетом