В Києві чоловік викликав поліцію, бо йому наснився страшний сон
В Києві чоловік викликав поліцію, бо йому наснився страшний сон

В Києві чоловік викликав поліцію, бо йому наснився страшний сон

У Печерському районі Києві патрульні виїхали на повідомлення про вбивство, а прибувши на місце, дізнались, що злочин заявнику наснився. Про це повідомили в Патрульній поліції Києві.

-  Напарники поспілкувалися з чоловіком та встановили, що інформація про вбивство не підтвердилася. Громадянин же зізнався, що йому наснився страшний сон, в якому невідомі вбили його друга. Тож, без зволікань, він звернувся по допомогу до патрульних, - зазначили в поліції.

На порушника інспектори винесли постанову за ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик спецслужб) КУпАП.

А в поліції нагадали, що за завідомо неправдивий виклик пожежно-рятувального підрозділу, поліції, бригади екстреної медичної допомоги або інших аварійно-рятувальних формувань — передбачена адміністративну відповідальність у вигляді штрафу від 850 до  3400 гривень. 

  • 28 квітня пролунав вибух біля однієї з багатоповерхівок Святошинського району Києві. За попередніми даними вибухнула граната, постраждало двоє чоловіків. Потерпілих госпіталізували. Обставини події зʼясовують. 
  • На Вінничині поліція викрила двох військових, які допомагали переховуватись підозрюваним у розстрілі поліцейських на Вінниччині. 
Источник материала
Поделиться сюжетом