"Вік не стримує в ліжку": 73-річна вчителька вийшла заміж за молодшого на 34 роки учня
"Вік не стримує в ліжку": 73-річна вчителька вийшла заміж за молодшого на 34 роки учня

"Вік не стримує в ліжку": 73-річна вчителька вийшла заміж за молодшого на 34 роки учня

Пенсіонерці через хворобу доводиться ходити з паличкою, але молодий коханий піклується про неї, готує та прибирає в будинку.

73-річна пенсіонерка Крістін Гайко з Великої Британії розповіла про свої романтичні стосунки із 39-річним тунісцем Хамзою Дріді, який молодший за неї на 34 роки. Про їхню історію написало видання Mirror.

Крістін Гайко та Хамза Дріді познайомилися в інтернеті у 2018 році. На той час британка працювала вчителькою для біженців, а чоловік записався на її уроки. Між ними несподівано зав'язались стосунки.

Важливо "Він батько моїх братів": жінка з'ясувала, що її мати та чоловік були коханцями упродовж 22 років

Минуло не так багато часу і Гайко вирішила полетіти в Тунісі, де проживав її обранець. З того часу пара не розлучалась, а в 2020 році оформила офіційний шлюб. Після одруження британка навіть прийняла іслам.

"Давно цікавилася ісламом й думала про навернення упродовж 15 років. Аллах має план для кожного з нас, тому це повинно було статися, як і моя зустріч з Хамзою", — пояснила Крістін.

Розповідаючи про інтимне життя, закохана жінка зазначила, що вік не став для них перепоною.

"Ми займаємося сексом більше, аніж інші. Багато подорожувала світом, але ніколи не бачила країни, де було б стільки красивих чоловіків. Якби не ендопротез стегна, мене б ніщо не стримувало в ліжку", — сміється Крістін.

Крістін Гайко та Хамза Дріді познайомилися в інтернеті у 2018 році
Фото: SWNS
Крістін Гайко та Хамза Дріді познайомилися в інтернеті у 2018 році
Фото: SWNS

Через хворобу їй доводиться ходити з паличкою, але молодий коханий піклується про неї, готує та прибирає в будинку.

"Вона моя королева! Люблю своє нове життя і нові обов'язки", — каже 39-річний Хамза Дріді.

Як з'ясувалось, у Крістін є дорослий син, який всього на чотири роки старший за її чоловіка.

"Він знає, що я трохи божевільна. Попри все, сім'я дуже підтримує нас, бо хоче, щоб ми були щасливі", — додає пенсіонерка.

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що неймовірна історія кохання 48-річного естонця Марта Соесона та його 104-річної обраниці Ельфріде Рійт трагічно завершилася. Жінка померла у суботу, 13 квітня.

Крім того, колумбійська акторка Аліна Лосано, відома своїми ролями у багатьох популярних мильних операх та серіалах, здивувала шанувальників неочікуваною новиною — у 55 років вона завагітніла від свого 24-річного чоловіка Джима Веласкеса.

Теги по теме
фото
Источник материала
Поделиться сюжетом