"Втрачаєш дар мови": американський мільярдер одружився в Єгипті
"Втрачаєш дар мови": американський мільярдер одружився в Єгипті

"Втрачаєш дар мови": американський мільярдер одружився в Єгипті

Пара розглядала варіант церемонії в космосі. Втім, наречена сказала, що "не хоче вмерти в день свого весілля".

34-річний американський мільярдер Анкур Джейн та його кохана, 32-річна ексспортсменка WWE Еріка Гаммонд, одружилися біля підніжжя пірамід та на фоні знаменитої статуї Сфінкса в Гізі, Єгипет. Кадрами розкішного святкування засновник компанії Bilt Rewards ділиться в Instagram.

Важливо У стилі принцеси: наречена найбагатшого нареченого Індії Ананта Амбані влаштувала розкішний дівич-вечір

"Ще багато фото та спогадів з весілля попереду. Це були найнеймовірніші кілька днів", — поділилися враженнями від єгипетської церемонії новоспечені молодята.

На знімках Анкур Джейн та його дружина позують на фоні величних пірамід, верблюдів та Сфінкса. Наречена для офіційної церемонії обрала золотисту напівпрозору сукню зі шлейфом. А на вечірці Еріка зʼявилася в мінісукні з оголеною спиною.

Анкур Джейн та Еріка Гаммонд

Спочатку закохані планували обмінятися клятвами та обручками просто в космосі, проте креативна та смілива ідея не сподобалася самій нареченій. Вона сказала, що не "хоче померти в день свого весілля". Тому наступним варіантом став Єгипет з його величною історією.

"Я одержимий стародавньою історією та суспільством. Побачити піраміди просто божевільно. Ти втрачаєш дар мови", — зізнавався Анкур Джейн, який уперше відвідав цю країну ще в дитинстві з родиною.

Для гостей весілля (а їх було 130) влаштували не лише гучну вечірку, а й приватні екскурсії, аби краще ознайомитися з місцевою культурою та історією.

Анкур Джейн та Еріка Гаммонд

Як відомо, подружжя познайомилося ще до 2020 року, коли Джейн Анкур почав відвідувати спортзал, у якому працювала його майбутня дружина. Після зустрічі Анкур та Еріка почали спілкуватися, що згодом переросло в романтичні стосунки.

Нагадаємо, Селін Діон розповіла, як їй нашкодив весільний головний убір.

Також Фокус писав про передвесільну вечірку індійських мільярдерів.

Теги по теме
свадьба
Источник материала
Поделиться сюжетом