Аліна Гросу розкрила справжнє імʼя Клавдії Петрівни
Аліна Гросу розкрила справжнє імʼя Клавдії Петрівни

Аліна Гросу розкрила справжнє імʼя Клавдії Петрівни

Найбільш загадкова співачка України наразі не розкриває свою персону. У мережі ходили різні чутки, зокрема, що це Маша Кондратенко.

Українська співачка Аліна Гросу розкрила справжнє імʼя загадкової Клавдії Петрівни. Про це артистка родом з Чернівців розповіла у своєму TikTok.

Аліна Гросу напередодні розповіла фанатам подробиці особистого життя та роману зі зрадами між першим та другим шлюбами. А в коментарях користувачі мережі запитали, чи це вона ховається за капелюхом однієї з найзагадковіших українських співачок сьогодення.

"Соломія (але я вам нічого не казала). Насправді, вже багато хто знає. Прекрасна дівчинка, але мені шкода, що зараз багато її заслуженої слави забирає інша.. Але піарникам видніше", — зазначила Аліна Гросу.

Аліна Гросу розкрила справжнє імʼя Клавдії Петрівни
Фото: Скріншот

Це імʼя називаться не вперше. Раніше блогери Богдан Беспалов та Максим Нагорняк заявляли, що Клавдія Петрівна — це 17-річна Соломія Опришко.

"І так, Соломія Опришко — це Клавдія Петрівна. Усе, кінець. Не треба про це говорити. Я сам спілкувався з нею в соцмережах. І вона, ще не підписавши контракт зі своїм лейблом, попалилася перед багатьма", — зазначив Нагорняк.

Свої перші демки Клавдія Петрівна записувала з молодим українським виконавцем OSTY. Їхній трек "Хто ти" — один з найбільш вірусних у TikTok. Загадкова співачка випустила вже низку хітів, проте не розкриває своєї персони.

Одну з нагород Клавдії Петрівни забирала на сцені інша українська співачка — Маша Кондратенко.

Артем Пивоваров записав пісню з Клавдією Петрівною

Нагадаємо, Клавдія Петрівна оголосила про перший сольний концерт, чим спровокувала ажіотаж на квитки.

Також Фокус писав про спільну пісню Клавдії Петрівни та Артема Пивоварова.

Теги по теме
певица
Источник материала
Поделиться сюжетом