Гвінет Пелтроу помітили на рідкісному побаченні з чоловіком
Гвінет Пелтроу помітили на рідкісному побаченні з чоловіком

Гвінет Пелтроу помітили на рідкісному побаченні з чоловіком

Зірка екрану та сценарист Бред Фелчак одружені з 2018 року. Спільних дітей у пари немає, проте є спадкоємці від попередніх союзів.

51-річну американську акторку Гвінет Пелтроу помітили на рідкісному побаченні з чоловіком, 53-річним сценаристом Бредом Фелчаком. Про це пише Daily Mail.

Зіркове подружжя "зловили" папараці у Лос-Анджелесі. Пара обійняла одне одного, коли вони вийшли після вечері.

Пелтроу була в темно-синьому пальті, одягненому поверх смугастого топа та джинсів-кльош. На ногах мами двох дітей були чорні чоботи, коли вона йшла поруч зі своїм коханим. Акторка розпустила своє світле волосся, тримала в руках мобільний телефон та окуляри.

Тим часом Бред Фелчак був в елегантному светрі на ґудзиках, фланелевому топі, штанах і кросівках. Довершили весняний образ прозорі окуляри.

Гвінет Пелтроу та Бред Фелчак

Пелтроу і Фелчак одружені з 2018 року. Раніше акторка була у шлюбі з фронтменом Coldplay Крісом Мартіном з 2003 по 2016 рік. У колишнього подружжя є 18-річний син Мозес і 19-річна дочка Еппл. Вони зберігають доволі теплі стосунки заради спільних спадкоємців.

Гвінет Пелтроу та Кріс Мартін з донькою

Бред Фелчак також був раніше одружений з колегою-телепродюсером Сюзанною Букінік з 2002 по 2013 рік. У них є донька Ізабелла, 19 років, і син Броуді, 17 років.

Нагадаємо, Гвінет Пелтроу показала рідкісне фото сина Мозеса.

Також Фокус писав про заручини Кріса Мартіна та акторки Дакоти Джонсон.

Теги по теме
актриса
Источник материала
Поделиться сюжетом