"Якщо потрібно, я піду": Діва Монро пояснила, чи мобілізують її за новим законом
"Якщо потрібно, я піду": Діва Монро пояснила, чи мобілізують її за новим законом

"Якщо потрібно, я піду": Діва Монро пояснила, чи мобілізують її за новим законом

На запитання щодо необхідності уточнення даних за новим законопроєктом, Монро запевнила, що вчинить так, як того вимагають правила.

46-річна українська блогерка Невгамовна Монро, яка раніше завершила кар’єру травесті-артистки, пояснила в інтерв'ю Фокусу, чи можуть її мобілізувати за новим законом і чи піде вона у ТЦК, щоб уточнити свою дані.

"Я вже була в ТЦК. Там чудові працівники. Усі, з ким я спілкувалася, ставилися до мене чемно та з повагою. Єдиний момент — система, на жаль, ще досі залишається пострадянською, бо незрозуміло, де який кабінет, також немає електронних черг, як у eHealth або податковій. Але я була народжена в СРСР, тож це для мене не проблема. Зрештою, в черзі можна почитати книжку, монтувати відео, розглядати людей навколо, яких у повсякденному житті я навряд чи побачу", — розповідає Монро.

За словами блогерки, її впізнавали й намагались допомогти.

"До мене було добре, ввічливе ставлення, як і до всіх інших, до речі, хто туди прийшов. І з боку представників ТЦК, і з боку медиків із військово-лікарської комісії. Скрізь, де я була, мені намагалися пояснити, якщо виникали питання", — додає вона.

За словами блогерки, в ТЦК її впізнавали й намагались допомогти
Фото: Невгамовна Монро

На запитання про необхідність уточнення даних за новим законом, Монро відповідає, що вчинить так, як того вимагають правила.

"Скажу так — у мене всі документи оформлені законним способом. Чому я щось не робила раніше? Був страх, підліткові емоційно-психічні травми та стереотипи. Якщо мені потрібно буде піти знову, то я піду", — пояснила блогерка.

До речі, повна версія ексклюзивного інтерв'ю з Невгамовною Монро вийшла на Фокусі у вівторок, 30 квітня.

Нагадаємо, раніше ми писали, що зірка серіалу "Свінгери" Кукуюк, який отримав повістку, пояснив, чому досі не в армії.

Источник материала
Поделиться сюжетом