Обстріл Одеси: у МГУ офіційно підтвердили смерть проректора
Обстріл Одеси: у МГУ офіційно підтвердили смерть проректора

Обстріл Одеси: у МГУ офіційно підтвердили смерть проректора

За даними представників Міжнародного гуманітарного університету, Борис Васильєв став жертвою ворожої атаки по південному українському місту. Колеги згадують його як порядну та надійну людину з широким серцем.

29 квітня російські окупанти атакували Одесу за допомогою ракетного озброєння. У результаті це призвело до того, що загинули і постраждали люди. Про одну з жертв розповіли представники Міжнародного гуманітарного університету.

Зазначається, що ворожий терор призвів до того, що перестало битися серце проректора з питань навчально-інноваційного розвитку та економічної діяльності Бориса Володимировича Васильєва. Колеги кажуть, що це значна втрата.

"У нашій пам'яті він завжди залишиться порядною, доброю та надійною людиною, з широким серцем і посмішкою. Керівництво та колектив Міжнародного гуманітарного університету висловлює щирі співчуття рідним, друзям, усім, хто знав, любив і поважав Бориса Володимировича", — йдеться в повідомленні.

В Одесі після ракетного удару загинув проректор університету
Фото: Facebook

Примітно, що інформація про його смерть з'явилася ще вчора, але не була офіційно підтверджена. Загинув він унаслідок удару ЗС РФ балістичною ракетою по палацу студентів Національного університету "Одеська юридична академія".

Борис Васильєв був проректором з питань навчально-інноваційного розвитку та економічної діяльності Міжнародного гуманітарного університету, президентом якого є колишній народний депутат Сергій Ківалов.

Нагадаємо, 30 квітня в командуванні ЗСУ зазначили, що росіяни знали, що б'ють по місцю, де регулярно проводять час багато людей. За словами речника Сил оборони півдня Дмитра Плетенчука, противник показав себе справжнім терористом, адже атакував узбережжя. Крім того, на пошкоджених об'єктах постійно займаються діти. У результаті кількість жертв склала 5 осіб.

Теги по теме
Обстрел Одесса Жертвы
Источник материала
Поделиться сюжетом