На Черкащині чоловік затиснув дверима поліцейського, який приїхав його затримувати
На Черкащині чоловік затиснув дверима поліцейського, який приїхав його затримувати

На Черкащині чоловік затиснув дверима поліцейського, який приїхав його затримувати

Наряд поліції приїхав до обвинуваченого, щоб його затримати — чоловік перебував у розшуку та внесений до електронної бази "Оберіг".

У Смілі на Черкащині чоловік затиснув дверима тамбура ногу поліцейському, бо не хотів, щоб його затримали. Про це пише "18000".

Повідомляється, що наряд поліції приїхав до обвинуваченого для затримання — чоловік перебував у розшуку та внесений до електронної бази "Оберіг".

Важливо "Я не можу дихати": в США під час затримання копами помер афроамериканець

Містянин, побачивши правоохоронців, злякався і не схотів бути затриманим, тож схопився за двері і затиснув ними ногу одному з правоохоронців.

Обвинувачений притиснув дверне полотно плечем й утримував його близько 18 секунд. Після чого відпустив і забіг до своєї квартири.

Правоохоронець отримав травму.

Обвинувачений визнав свою провину, а суд визнав його винним за статтею ч. 1 ст. 126 КК України (побої та мордування) й призначив покарання у вигляді штрафу на суму 850 гривень.

Вирок може бути оскаржений в апеляційній інстанції.

Нагадаємо, що 19 квітня в Ужгороді пенсіонерки накинулися на працівників ТЦК, щоб силою врятувати чоловіка, якого хотіли мобілізувати. У ТЦК відповіли, що йому запропонували проїхати до ТЦК і оновити свої дані, після чого "він почав поводитися неадекватно".

15 квітня мешканка Львова повідомила, що працівники Мукачівського ТЦК "викрали" чоловіка і вивезли до кордону зі Словаччиною.

Источник материала
Поделиться сюжетом