"Не чекаю нічого": Кейт Гадсон уперше розповіла про стосунки з біологічним батьком
"Не чекаю нічого": Кейт Гадсон уперше розповіла про стосунки з біологічним батьком

"Не чекаю нічого": Кейт Гадсон уперше розповіла про стосунки з біологічним батьком

Актриса та її брат Олівер вважають своїм батьком актора Курта Рассела, який їх виростив і виховав. Але, незважаючи ні на що, Кейт Гадсон бажає Біллу Гадсону щастя.

Знаменита американська акторка і модель Кейт Гадсон 28 квітня під час виступу на каналі CBS Sunday Morning поділилася інформацією про те, як склалися її стосунки з біологічним батьком, співаком і актором Біллом Гадсоном.

Відомо, що вона народилася 19 квітня 1979 року в сім'ї співака Білла Гадсона і актриси Голді Гоун. Через півтора року після народження Кейт батьки розійшлися. Вихованням займалися мати та її друг, актор Курт Рассел, який незабаром став вітчимом Кейт.

Кейт Гадсон із вітчимом Куртом Расселом
Фото: instagram.com/katehudson

45-річна акторка пояснила, що у них із 74-річним Біллом наразі "насправді немає" стосунків. "З мого боку може бути все, що завгодно (налагодження стосунків — ред.). Я не чекаю нічого від свого батька. Я просто хочу, щоб він був щасливий", — пояснила вона.

У Кейт є брат Олівер. Вони обидва вважають своїм "справжнім батьком" саме Рассела, оскільки Білл Гадсон завжди був до них байдужий. Згадуючи молодість, музикант розповів журналістам, що його діти на той час були для нього "мертві", а тепер більше "не визнають своїм батьком". Одного разу брат Кейт потрапив у заголовки газет, побажавши в Instagram Біллу "щасливого дня відмови" в День батька.

Білл Гадсон
Фото: Вiкiпедiя

Але, попри відсутність стосунків із біологічним батьком, Кейт розповіла слухачам подкасту, що зацікавлена в примиренні з іншими дітьми Білла.

"У нас є четверо братів і сестер, з якими ми не проводимо часу. Ми ніколи не визнаємо той факт, що у нас є ще брати і сестри. Думаю, що важливо зв'язатися з ними і, можливо, трохи поспілкуватися", — поділилася Кейт Гадсон.

Раніше, 19 квітня, Кейт Гадсон розповіла, як схудла завдяки популярній дієті. Зірка екранів вживає певні продукти, але при цьому може дозволити собі з'їсти морозиво і випити келих вина.

Теги по теме
актриса
Источник материала
Поделиться сюжетом