"Окупанти навмисно глушать": жителі Криму скаржаться на проблеми зі зв'язком і навігацією
"Окупанти навмисно глушать": жителі Криму скаржаться на проблеми зі зв'язком і навігацією

"Окупанти навмисно глушать": жителі Криму скаржаться на проблеми зі зв'язком і навігацією

За словами жителів окупованого півострова, у Сімферополі навігація взагалі не працює, а в Севастополі сигнал регулярно пропадає.

Російські окупанти глушать зв'язок і навігацію на території тимчасово окупованого Кримського півострова. Про це повідомила пресслужба представництва президента України в Автономній республіці Крим у Facebook із посиланням на місцевих жителів.

За інформацією відомства, критичні проблеми з мобільним зв'язком і GPS-навігацією спостерігаються в Сімферополі, Севастополі та інших населених пунктах півострова. При цьому в Сімферополі навігація взагалі не працює, а в Севастополі сигнал регулярно глушиться.

"Жителі окупованого Криму повідомляють, що окупанти навмисно глушать зв'язок і навігацію на півострові", — зазначили в представництві президента.

Важливо Беззахисний Крим: скільки потрібно ракет ATACMS, щоб добити російську ППО

При цьому представники окупаційної адміністрації Криму намагаються поширювати наратив, що "Криму ніякі сухопутні операції не загрожують". Це відбувається на тлі нещодавніх успішних ударів ЗСУ по військовому аеродрому окупантів у Джанкої та масової публікації місцевими жителями кадрів з місця події.

Нагадаємо, 23 квітня партизани "Атеш" повідомили, що ЗС РФ почали будівництво укріплень по всьому тимчасово окупованому Криму, зокрема біля берегової лінії на кордоні з Херсонською областю та в центрі. Ворог зводить нові окопи, укріплює старі та посилює охорону логістичних об'єктів.

Раніше, 19 квітня, окупаційна влада Криму також заявила, що на території півострова не буде військового параду і ходи "Безсмертного полку" 9 травня. За словами так званого "глави Криму" Сергія Аксьонова, це рішення пов'язане з питаннями забезпечення безпеки.

Теги по теме
Крым
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны