Під час запеклих боїв пропав безвісти: на фронті загинув відомий футболіст
Під час запеклих боїв пропав безвісти: на фронті загинув відомий футболіст

Під час запеклих боїв пропав безвісти: на фронті загинув відомий футболіст

Футболіст з Уманщини Євген Слободяник воював ще в АТО, а після повернення став одним із лідерів команди ветеранів. У чоловіка залишилася дружина та син.

На фронті загинув відомий футболіст з Уманщини Євген Слободяник, він пропав безвісти 16 квітня. Про це повідомив уманський спортивний журналіст Ігор Соболенко на своїй сторінці у Facebook.

"На жаль, дива не сталося…. З дозволу дружини можу оприлюднити дуже погану звістку… Уманщини, і футбольна Уманщина, зокрема, втратила ще одного нашого земляка, який захищав Україну зі зброєю в руках… Женя Слободяник", — написав Ігор Соболенко.

Він розповів, що чоловіка знали всі, хто хоча б трішки мав відношення до місцевого футболу. Слободяник починав у ДЮСШ, а потім грав в дублі "Ятрань — Ікар".

Футболіст Євген Слободяник
Фото: Скриншот

"Грав у "Світі меблів", що був одним з грандів районного чемпіонату першої половини 10-х, і за інші команди", — пояснив журналіст.

Соболенко наголосив, що в Євгена Слободяника був позивний "Джип", він воював в АТО, а після повернення був одним із лідерів команди ветеранів.

Уманський футболіст Євген Слободяник
Фото: Скриншот

16 квітня стало відомо, що під час важких боїв Слободяник пропав безвісти. Рідні мали надію до останнього, проте дива не сталося.

"Син залишився без тата, дружина без чоловіка… Царство небесне, Герою… Вічна пам'ять…" — сказав журналіст та додав, що про час та місце поховання повідомить додатково.

Нагадаємо, 15 квітня під час виконання бойового завдання загинув командир відділення БПЛА 59 ОМПБр молодший сержант Павло Петриченко. Це сталося в Донецькій області.

26 квітня стало відомо, що на війні загинув головний сержант бригади Олександр "Капа" Ющенко. Його мобілізували до ССО ЗСУ, потім він перевівся до 5-ї окремої бригади Нацгвардії, а з квітня розпочав службу в "Хартії".

Теги по теме
Вооруженные силы Украины Смерть Убийство
Источник материала
Поделиться сюжетом