"Полечу в Дубай, а ви ховатиметеся у підвалах": чемпіонка України образила дніпрян і отримала відповідь
"Полечу в Дубай, а ви ховатиметеся у підвалах": чемпіонка України образила дніпрян і отримала відповідь

"Полечу в Дубай, а ви ховатиметеся у підвалах": чемпіонка України образила дніпрян і отримала відповідь

Чемпіонка України з академічного веслування Алсу Алєйнікова стала фігуранткою грандіозного скандалу. 22-річна спортсменка та модель з Дніпра публічно образила українців, назвавши їх "порожнім місцем", а також із захопленням розмріялася про нові ракетні удари Росії по рідному місту.

Відповідні заяви Алєйнікова зробила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, пише портал opentv.media. Донька віцечемпіонки Олімпіади-96 та депутатки від партії "Слуга народу" у Дніпропетровській обласній раді Діни Міфтахутдінової почала насміхатися зі співвітчизників, які переживають війну.

"Я, може, завтра полечу у Дубай. Там питиму кокос, ходитиму по магазинах і чудово почуватимуся, а ви сидітимете у війні і ховатиметеся в підвалах. Ви пусте місце і нічого не вирішуєте. Тому сидіть мовчки. Вам від Росії ще так прилетить, ви очухаєтеся, будете тут л***о прибирати", – сказала Алєйнікова.

Увага! На відео є ненормативна лексика! 18+

Цікаво, що після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну спортсменка публікувала посади на підтримку країни із національною символікою. Жителі Дніпра запідозрили Алєйникову у колабораціонізмі та припустили, що вона вже втекла за кордон. Вони порадили їй не повертатися до міста.

"П****ц тобі в Дніпрі. Чекай. Ми таке не прощаємо", "Неосвічена, невихована, обмежена тупенька тварина. Ганьба батькам, їх сором. Сміття нашої країни, на жаль", "А могла й далі жирувати. Потрібно було лише мовчати", "Прикольно, що у неї у профілі написано "памніо смерті". Іронічно виходить", – пишуть у коментарях.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Таганрозі було затримано триразового чемпіона Росії з самбо та переможця Кубка ЦСКА з дзюдо уродженця України Богдана Шеховцова.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом