Путіністка Успенська "приснула отрутою" в бік Пугачової
Путіністка Успенська "приснула отрутою" в бік Пугачової

Путіністка Успенська "приснула отрутою" в бік Пугачової

Путіністка Успенська вирішила висловитися про легендарну пісню Алли Пугачової "Балалайка".

Російська співачка Любов Успенська, яка підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну, назвала пісню Алли Пугачової "Балалайка" дурною.

Любителька диктатора Путіна Успенська ніяк не може пережити, що Пугачова публічно підтримала Україну і виїхала жити з країни-окупанта до Ізраїлю, і готова причепитися навіть до хітів Примадонни.

В ефірі шоу "Три акорди" на пропагандистському росТБ російська співачка Mia Boyka заспівала пісню Пугачової "Балалайка", але Успенська назвала саму пісню дурною і ніякою.

"Міа, ти примудрилася навіть із цієї пісні зробити цукерку. У твоєму виконанні вона зазвучала добре", - сказала Успенська.

Хто така Любов Успенська?

Любов Успенська - радянська, російська та американська співачка в жанрі шансон. Народилася, виросла і першу популярність, як артистка, здобула в Києві. Попри це активно підтримує РФ у війні з Україною. З 7 січня 2023 року внесена Україною до санкційних списків осіб, "які публічно закликають до агресивної війни, виправдовують і визнають законною збройну агресію РФ проти України, тимчасову окупацію території України".

Любов Успенська - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно з'явилося відео, на якому Любов Успенська була в досить дивному вигляді. Деякі коментатори в соцмережах навіть припустили, що вона п'яна. При цьому путіністка весь час нервово мотала на руку волосся маленької дівчинки.

А також Любов Успенська назвала свою доньку "талановитою тількою", та ще й сказала, що їй пощастило мати таку багату маму. Тетяна, яка сиділа поруч, тільки й могла, що мовчки червоніти, адже Успенській рот закрити було неможливо.

Источник материала
Поделиться сюжетом