Унаслідок удару РФ по Харкову загинув залізничник
Унаслідок удару РФ по Харкову загинув залізничник

Унаслідок удару РФ по Харкову загинув залізничник

Унаслідок російської атаки на Харків вранці 30 квітня було уражено об'єкт цивільної інфраструктури. Окупанти вбили молодого залізничника, монтера колії Олександра Кота.

Жертві ворожої атаки за чотири дні мало виповнитися 26 років. Про загиблого співробітника розповіли в "Укрзалізниці".

"Маємо сумну звістку з Харкова. Внаслідок обстрілу є втрати у родині залізничників. Загинув монтер колії Олександр Кот 1998 року народження. Висловлюємо щирі співчуття рідним, зобов'язуємося забезпечити фінансову та соціальну підтримку його синові і родині. Ще одну залізничницю поранено, їй надається вся необхідна медична допомога. Це черговий цілеспрямований удар ворога по цивільний залізничній інфраструктурі. Продовжуємо рух та завжди пам'ятатимо наших хоробрих колег!" – зазначено у повідомленні.

За даними поліції Харківської області, удару по об'єкту цивільної інфраструктури загарбники завдали близько 10:05 вівторка. Для атаки окупанти застосували керовані авіаційні бомби, попередньо – УМПБ Д-30.

Унаслідок вибуху будівля, по якій поцілили окупанти, була зруйнована. Загиблий же перебував у сусідній споруді. Там його вбив уламок снаряду.

"Загиблий був бригадиром, йому було 25 років, мало виповнитися 26 через чотири дні. Він перебував на робочому місці і загинув від влучання осколку в голову. Він, фактично, загинув одразу. Вони працювали у сусідній будівлі, однак уламки від цієї керованої авіабомби розлетілися на велику відстань", – зазначив начальник слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що вранці 30 квітня окупанти завдали ударів по Харкову, є два прильоти.  Відомо про щонайменше одну жертву та сімох поранених.

Окрім того, з'явилося відео, що зафіксувало завданий напередодні удар Росії по Одесі ракетою з касетним боєприпасом. Смертоносні уламки розлетілися на відстань близько 1,5 км.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом