Жінці доводиться щотижня пропливати річкою з крокодилами, щоб винести сміття
Жінці доводиться щотижня пропливати річкою з крокодилами, щоб винести сміття

Жінці доводиться щотижня пропливати річкою з крокодилами, щоб винести сміття

Попри ізоляцію та щоденні випробування, Кеті знаходить розраду в красі, спокої та гармонії з природою.

Жінка на ім'я Кеті разом зі своїм чоловіком живе в повній ізоляції на березі річки Сатілла (Грузія). Щотижня жінка ризикує своїм життям й вирушає в небезпечну подорож, щоб вивезти сміття. Про це вона розповіла в одному з відео у TikTok, що зібрало майже 8 мільйонів переглядів.

Зі своїм вірним супутником чихуахуа Кеті завантажує в човен побутові відходи й вирушає через каламутні води, де водяться алігатори та інші небезпечні тварини.

Важливо "Постукав у двері": жінка знайшла у своєму будинку величезного крокодила (фото, відео)

"Крок перший: візьміть спеціальний одяг. Крок другий: візьміть чихуахуа ", — сміється блогерка у своєму відео, запихаючи компаньйона у комбінезон для майбутньої пригоди.

Після того, як сміття завантажено у каяк, відважна жінка вирушає в дорогу, орієнтуючись у воді з легкістю досвідченого шукача пригод, але на цьому її подорож не закінчується. Діставшись суші, вона сідає на квадроцикл, щоб дістатися місця призначення, але наштовхується на замкнені ворота.

"На жаль, хлопці замкнули їх перед тим, як піти сьогодні вранці, тож мені доводиться йти пішки", — додає вона.

Попри ізоляцію і щоденні випробування (життя у місцевості, де часто стаються повені, а минулого літа пройшов ураган Ідалія), Кеті знаходить розраду в красі, спокої та гармонії з природою.

"Для мене труднощі — ніщо в порівнянні з перевагами для нашого психічного і фізичного здоров'я. Жуки, смітники, алігатори, змії – ніщо з цього не може зрівнятися з умиротворенням, яке ми відчуваємо, з безтурботністю, з тим, що ми просто розслабляємося і живемо дивовижним життям", — розмірковує грузинка в окремому відео.

Користувачі мережі залишили багато коментарів під відео.

"Мій чоловік поводиться так, ніби це саме йому доведеться долати такий шлях, коли я прошу винести сміття", — пожартувала одна з підписниць. "Мій дім за таких обставин був би просто завалений мішками зі сміттям", — додав інший.

Кеті зізналась, що вони з чоловіком придбали цей будинок після того, як двоє їхніх дітей виросли та стали самостійними.

Нагадаємо, раніше Фокус писав про подружжя з Флориди (США), на яке накинувся агресивний алігатор. Туристам пощастило уникнути травм, проте місцеві мешканці стурбовані тим, що агресивна рептилія досі перебуває неподалік.

Крім того, у ПАР дружина допомогла своєму чоловікові відбитися від чотирьох метрового крокодила, напавши на хижака з колодою в руках. 37-річний батько трьох дітей Ентоні Жубер був на межі смерті, якби не самовіддане втручання його коханої під час риболовлі на вихідних.

Источник материала
Поделиться сюжетом