"Біль і скорбота": путініст Кіркоров розповів про свою жалобу
"Біль і скорбота": путініст Кіркоров розповів про свою жалобу

"Біль і скорбота": путініст Кіркоров розповів про свою жалобу

Путініст Кіркоров відмовився від гучного свята на свій день народження, адже 30 років тому саме 30 квітня померла його мама.

Російський співак Філіп Кіркоров, який підтримує страшне вторгнення РФ в Україну, любить влаштовувати грандіозні свята. Але цього року він вирішив відсвяткувати свій день народження в тихій обстановці.

Путініст прокоментував своє рішення для росЗМІ і зазначив, що 30 квітня минуло якраз 40 днів після теракту в "Крокусі", а також рівно 30 років від дня смерті його мами, яка померла від раку.

"Саме 30 квітня мами не стало... З цього моменту цей день для мене став днем скорботи. Не вірте людям, які кажуть, що з роками цей біль і скорбота минають... Нічого цей біль не минає, а тільки навпаки... Мамо, мені тебе не вистачає, дуже...", - заявив Кіркоров.

Хто такий Філіп Кіркоров?

Філіп Кіркоров - радянський і російський естрадний співак, Народний артист РФ (2008). У 2008 році також отримав звання Народного артиста в Україні, але у 2023 формально був його позбавлений через підтримку російської агресії. Учасник безлічі скандалів, зокрема й "голої" вечірки Анастасії Івлєєвої в грудні 2023 року, яка спричинила хвилю "скасування" популярних артистів у країні-окупанті.

Філіп Кіркоров - останні новини по темі

Зазначимо, у країні-окупанті Росії хочуть позбавити звання народного артиста путініста Філіпа Кіркорова через участь у "голій" вечірці. З відповідним проханням до диктатора Путіна звернувся керівник Федерального проєкту з безпеки та боротьби з корупцією в РФ Віталій Бородін.

А також після реабілітаційної поїздки на Донбас Філіпа Кіркорова знову повернули в ефір росТБ. Тепер співак не з'являється в пір'ї і стразах, а повністю перетворився і змінив зачіску.

Источник материала
Поделиться сюжетом