Чоловік знайшов таємний отвір в стіні вітальні: те, що було всередині шокувало
Чоловік знайшов таємний отвір в стіні вітальні: те, що було всередині шокувало

Чоловік знайшов таємний отвір в стіні вітальні: те, що було всередині шокувало

Дакота Мор зніс стіну вітальні у місті Пеорія, штат Іллінойс, коли виявив зворушливе послання у пляшці, яку залишила молода дівчина на ім'я Стефані Херрон

Фраза "якби ці стіни могли говорити" ніколи ще не була такою правдивою для теслі, який натрапив на записку десятирічної давнини, загорнуту в пляшку. Дакота Мор працював над ремонтом будинку неподалік від Пеорії, штат Іллінойс, коли зробив несподіване відкриття.

Знявши стіну вітальні, він помітив слова "Записка 9/29/1975", написані на рамі червоним кольором зі стрілкою, що вказувала на виїмку, зроблену в дереві. За цим написом стояла маленька пляшечка і двосторінкова записка, залишена в ній 14-річною Стефані Херрон, повідомляє Mirror.

Дакота опублікував на Reddit фотографії дивовижної знахідки, які зворушливо розкрили, яким було життя підлітка в той час.

Там було написано:

"Тому, хто це знайде: Сьогодні 29 вересня 1975 року. Мене звуть Стефані Херрон. Я живу тут з матір'ю, батьком (Ернестом), Беккі та Валері. Джеральд Форд - президент. Місіс Лей - наша сусідка. Мама вагітна, і дитина має народитися з дня на день. Наскільки нам відомо, цей будинок був побудований у 1872 році. Ми його переробляємо. Із західного боку будинку проходить центральна залізниця штату Іллінойс. Ми живемо тут вже 8 років. Мій тато працює на Чиказькій північно-західній залізниці. У Грін-Веллі проживає близько 650 осіб. Мені 14, Вел 16 і Беккі 12. Я сподіваюся, що ви будете щасливі в цьому будинку. Стеф ПС: Мою маму звати Роуз Херрон. Вона дипломована медсестра. Вона працює в будинку престарілих Хоупдейл. Вона народилася в Небрасці. Вона дуже хороша мати".

Що таке reddit?

Reddit - сайт, що поєднує риси соціальної мережі і форуму, на якому зареєстровані користувачі можуть розміщувати посилання на будь-яку вподобану інформацію в Інтернеті і обговорювати її. Як і багато інших подібних сайтів, Reddit підтримує систему голосування за вподобані повідомлення - найбільш популярні з них виявляються на головній сторінці сайту, пише Вікіпедія.

Дакота розповів Star Journal: "Я прибирав сміття, підняв голову і побачив на стіні напис "Примітка". Я засунув туди свій мобільний телефон, сфотографував його і побачив записку в цій пляшці. Вийняв її і прочитав записку. Це було так, ніби ця 14-річна дівчинка стояла там і розмовляла з нами, перенесла нас майже на півстоліття назад", - згадує він.

Що стосується Стефані, то їй зараз трохи за 60, після заміжжя вона змінила прізвище на Пуату. Вона також живе в Брукліні, Нью-Йорк, і має п'ятеро дітей. Приголомшена мати розповіла тому ж виданню, що вона була "абсолютно шокована" знахідкою теслі і зовсім забула про послання, яке вона написала в Зеленій Долині багато років тому.

"Насправді, я забула про це. Життя триває, роки минають. Я не можу повірити, наскільки це вразило людей. Я отримував записки від людей, які пам'ятають мене дитиною, що росла в Грін-Веллі. Це було гарне місце для зростання. І я отримую листи від людей, яких я не знаю, багато з них - вчителі, які надихаються тим, що їхні учні роблять те ж саме зараз", - розповіла вона.

Крім того, що Дакота знайшла кілька монет, які Стефані також сховала в іншій частині будинку, вона розповіла, що нинішній власник планує вбудувати в стіну тіньову скриньку, щоб послання можна було викарбувати на дереві. Він також сказав, що вони з власником сподіваються, що зможуть піти слідами Стефані.

"Ми обидва збираємося залишити записку в стіні, щоб хтось інший знайшов її в майбутньому", - додав Дакота.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Теги по теме
Ремонт
Источник материала
Поделиться сюжетом