20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"У нас все добре". Принц Вільям розповів про стан Кейт Міддлтон, яка бореться з раком
"У нас все добре". Принц Вільям розповів про стан Кейт Міддлтон, яка бореться з раком

"У нас все добре". Принц Вільям розповів про стан Кейт Міддлтон, яка бореться з раком

Принц Вільям розповів шанувальникам королівської родини про стан своєї дружини Кейт Міддлтон. Майбутній король повідомив громадськості, що у неї все добре, оскільки принцеса приватно бореться з хворобою.

Під час появи принца Уельського на урочистому відкритті James Place Newcastle 30 квітня хтось із натовпу запитав про благополуччя Кейт та їхніх трьох дітей:10-річного принца Джорджа. 8-річної принцеси Шарлотти та 6-річного принца Луї. "Все добре, дякую, – відповів Вільям, як видно на ролику, опублікованому у соцмережі X. – У нас усе добре".

Поділившись своїм діагнозом у березні, Кейт розповіла про підтримку, яку вона отримала від Вільяма після операції на черевній порожнині та під час проходження хіміотерапії. "Це були неймовірно важкі місяці для всієї нашої родини, – сказала вона у своєму відеозверненні. – Те, що Вільям поруч зі мною, це велике джерело розради та спокою".

42-річна принцеса також пояснила, що її запланована операція на початку року вважалася нераковою. Проте аналізи після процедури показали онкологію, і зараз вона проходить курс профілактичного лікування. "Це, звісно, ​​стало величезним шоком, – пояснила Кейт, – і ми з Вільямом робили все можливе, щоб проаналізувати та вирішити це приватно заради нашої молодої сім’ї".

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, як король Чарльз ІІІ повернувся до виконання громадських обов'язків зі сльозами на очах. Детальніше – у нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом