Дружина Валерія Меладзе вперше показала свою позицію росіянам - деталі
Дружина Валерія Меладзе вперше показала свою позицію росіянам - деталі

Дружина Валерія Меладзе вперше показала свою позицію росіянам - деталі

Альбіна Джанабаєва сходила на концерт Земфіри, чим показала росіянам свою позицію.

Дружина російського співака Валерія Меладзе, який мовчить про терористичне вторгнення РФ до України, співачка Альбіна Джанабаєва довела до істерики росіян, які й так люблять написати всіляку гидоту в її бік у соцмережах.

Як повідомляє росЗМІ Voice, Альбіна була на концерті Земфіри в Іспанії. Варто зазначити, що співачку визнано іноагентом у РФ і таким чином Джанабаєва, можливо, показала росіянам свою позицію щодо війни в Україні.

Під час виступу Джанабаєва перебувала на танцполі, здалеку знімаючи Земфіру на камеру.

Додамо, що онук Алли Пугачової Микита Пресняков також відвідав концерт Земфіри, але в США, після чого пропагандистські росЗМІ писали, що таким чином він відхрестився від країни-окупанта РФ і взагалі дорога на батьківщину йому закрита.

Хто така Альбіна Джанабаєва?

Альбіна Джанабаєва - російська співачка, актриса і телеведуча. Колишня солістка української жіночої поп-групи "ВІА Гра" (2004-2013).
За даними російського журналу "СтарХит", 2014 року зареєструвала шлюб із Валерієм Меладзе. У листопаді 2018 року Джанабаєва і Меладзе вперше дали спільне інтерв'ю, в якому розповіли про своє сімейне життя.
Джанабаєва так і не висловила свою позицію про війну, яку розв'язала терористична Росія в Україні.

Альбіна Джанабаєва - останні новини по темі

Зазначимо, колишня дружина Валерія Меладзе Ірина розповіла, що, перебуваючи у шлюбі з Меладзе, вона намагалася переконати його в корисливості намірів Джанабаєвої, а також шукала розмови з суперницею, яка на очну ставку не погодилася.

А також раніше Альбіна Джанабаєва поділилася новим селфі, на якому не схожа на себе. На опублікованому зображенні вона виглядає блідою і втомленою.

Источник материала
Поделиться сюжетом