19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Нафтогаз" розповів про найбільших боржників за газ: українці ще добре тримаються
"Нафтогаз" розповів про найбільших боржників за газ: українці ще добре тримаються

"Нафтогаз" розповів про найбільших боржників за газ: українці ще добре тримаються

Олексій Чернишов, голова правління групи "Нафтогаз", оголосив, що велика більшість домогосподарств в Україні, які використовують газ, вчасно сплачують за нього.

З понад 12 мільйонів домогосподарств, які отримують газ від "Нафтогазу", 95% регулярно розраховуються за спожите. Чернишов висловив подяку споживачам за їх відповідальність у сплаті рахунків, що допомагає компанії підтримувати стабільне газопостачання.

Платіжка "Нафтогаз". Фото: скрин youtube

Водночас, Чернишов підняв питання проблем з оплатою за газ з боку комунальних підприємств. "Нафтогаз" активно співпрацює з місцевими органами влади для покращення ситуації з розрахунками.

Він запевнив, що компанія робитиме все можливе, щоб споживачі не відчували жодних перебоїв у постачанні газу, і у разі їх виникнення проблеми будуть оперативно усунуті.

Платіжка "Нафтогаз". Фото: Youtube

За словами Чернишова, "Нафтогаз" планує досягти обсягу власного видобутку газу на рівні 15 мільярдів кубометрів, що повинно забезпечити потреби українських домогосподарств протягом наступного опалювального сезону 2024-2025 років.

Важливою новиною для споживачів є те, що до 30 квітня 2025 року ціна на газ залишатиметься стабільною - 7,96 грн за кубометр. Це рішення, спрямоване на підтримку населення в складних умовах війни.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що важливо для кожного власника газової плити: нові штрафи можуть сягати розміру вашого майна

Источник материала
Поделиться сюжетом