Продаж раритетних авто "Укрпошти" злетів у перший день: скільки заробили
Продаж раритетних авто "Укрпошти" злетів у перший день: скільки заробили

Продаж раритетних авто "Укрпошти" злетів у перший день: скільки заробили

На аукціоні з продажу автомобілів " Укрпошти " вдалося заробити понад 3 млн. гривень. Таким чином, тільки на раритетних авто було зароблено більш ніж у півтора рази більше первісної ціни.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив гендиректор "Укрпошти" Ігор Смілянський.

"Рухаємось далі так само, як вчора – пояснюємо чітко свою позицію і рух, проте не вибачаємось, не намагаємось сподобатись всім і не привозимо собі кримінальні справи", – пише Смілянський.

Він пояснив, що лише за 30 квітня відбулось 7 аукціонів, в результаті котрих було отримано 3 281 070 гривень, при стартовій ціні 2 049 027. Таким чином, ріст ціни на аукціоні становив понад 60%. Ще три аукціони заплановані 1 травня – загальна початкова ціна становить 400 тис. грн. А пізніше з молотка продадуть ще 500 автівок.

Директор пошти також зазначив, що у 6 аукціонах подав заявку на участь лише 1 учасник, тому термін торгів було продовжено на 7 днів. Ще 3 аукціони будуть оголошені знову в четвер вранці – учасники матимуть 14 днів на подачу заявок.

Ігор Смілянський також нагадав, що "Укрпошта" акціонерне товариство, що існує на доходи, які саме заробляє, а прибуток (податки та дивіденди) перераховує в бюджет. Тобто національний поштовий оператор нічого не отримує з бюджету, крім тих активів, які держава внесла в капітал. Власне Україна володіє 100% акцій компанії.

Крім тому, "Укрпошта" власним коштом готується до складної зими, купує дрова, пічки, мобільні АЗС, щоб забезпечити роботу у віддалених відділеннях.

"На це ми не отримуємо допомогу від держави і, навпаки, будемо намагатись платити більше податків та дивiдендів. І моя роль, як генерального директора, забезпечити таку роботу нашій команді. Що я і буду робити", – резюмував Смілянський.

На останок він анонсував аукціони з розпродажу старих комп'ютерів, що використовувалися на пошті.

Як повідомляв OBOZ.UA раніше, "Укрпошта" вже у найближчі три місяці повністю роботизує процес обробки посилок. Це дозволить сортувати по 8000 посилок на годину, в 13 разів більше, ніж за ручної роботи.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны