20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Стало відомо, чому Меган Маркл подорожує лише з принцом Гаррі
Стало відомо, чому Меган Маркл подорожує лише з принцом Гаррі

Стало відомо, чому Меган Маркл подорожує лише з принцом Гаррі

Герцогиня Сассекська востаннє була у Лондоні у вересні 2022 року. Після цього вони з принцом Гаррі відвідали Німеччину, коли на початку осені 2023 там були Ігри Нескорених.

Стало відомо, чому Меган Маркл подорожує за кордон лише з принцом Гаррі. Про це пише Hello Magazine.

Герцог Сассекський незабаром відвідає службу з нагоди святкування десятої річниці Ігор Нескорених у соборі Святого Павла в Лондоні. Це станеться 8 травня 2024. Втім, невідомо, чи дружина Меган Маркл та їхні двоє дітей, чотирирічний принц Арчі, і дворічна принцеса Лілібет приєднається до принца Гаррі у Великій Британії. Деякі експерти говорили, що цього не станеться і поїздка сина британського короля буде соло.

Востаннє колишня американська акторка відвідувала батьківщину свого коханого у вересні 2022 року, коли пішла із життя бабуся принца Гаррі, королева Єлизавета ІІ.

Меган Маркл востаннє була в Лондоні у вересні 2022 року
Фото: Getty Images

Королівська редакторка Ганна Фернесс розкрила, чому Меган Маркл навряд чи найближчим часом повернеться до Європи.

"Існує досить важка історія про те, що Меган і діти не повернуться, доки не зможуть вирішити цю проблему безпеки", — вважає експертка, натякаючи на скасування охорони родини принца Гаррі за гроші з податків британців.

Герцог Сассекський подав судовий позов проти Міністерства внутрішніх справ через рішення Виконавчого комітету з питань захисту королівських та громадських діячів від лютого 2020 року про те, що він повинен отримати інший ступінь захисту, що фінансується платниками податків, коли він перебуває в країні.

"Я не можу таким чином наражати свою дружину на небезпеку, і, враховуючи мій життєвий досвід, я не хочу без потреби наражати себе на небезпеку", — заявляв раніше син принцеси Діани.

Принц Гаррі та Меган Маркл
Фото: Getty Images

Відомо, що Меган Маркл приєднається до свого чоловіка під час поїздки до Нігерії в травні 2024, одразу після візиту герцога Сассекського на батьківщину.

Нагадаємо, принц Гаррі може не зустрітися з королем Чарльзом під час поїздки до Лондона.

Також Фокус писав про те, як Кейт Міддлтон спростувала одну зі скандальних заяв принца Гаррі.

Теги по теме
Меган Маркл Королевская семья
Источник материала
Поделиться сюжетом