Це самогубна річ, - Сергій Жирнов про ядерну зброю рф у космосі
Це самогубна річ, - Сергій Жирнов про ядерну зброю рф у космосі

Це самогубна річ, - Сергій Жирнов про ядерну зброю рф у космосі

Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

За словами гостя програми, і путін, і всі росіяни розуміють, що насправді їхня країна – слабка в економічному плані, а також у них слабка конвенційна армія, це довела війна в Україні. Тому вони розуміють, стверджує він, що ставку можна робити лише на ядерну зброю, звідси й ці погрози.

«Але це самогубна річ. Що таке ядерна зброя у космосі? Якщо ви підірвете на навколоземній орбіті якийсь ядерний боєприпас, це означає, що вся земна цивілізація залишиться без всіх супутників. Це не точковий якийсь удар, що ви там візьмете і в Ілона Маска підірвете 100 супутників, ні», - пояснює Сергій Жирнов.

За його словами, щоб знищити супутник, достатньо запустити гайку, вона полетить зі швидкістю 30 тисяч кілометрів на годину і розіб'є все на своєму шляху, супутник стане купою таких же гайок, піде ланцюгова реакція. Це, наголошує гість програми, лише від однієї гайки, тому можна тільки уявити, що зробить ядерна бомба – знищить все земне космічне угруповання.

«Залишаються супутники, які літають на геостаціонарній орбіті, це 30.000 км, це далеко, ось туди не дійде, туди не долетить, бо все це по колу літатиме і потихеньку згорить у щільних шарах атмосфери. І нічого не залишиться, жодного супутника. Ну, почнуть запускати нові. росія не має нових супутників, Захід має. І росія виходить із чого? У неї так мало у космосі на навколоземній орбіті, що їй не страшно це втратити, бо в неї й так нічого нема», - розповідає Сергій Жирнов.

Також Politeka писала про те, що Мусієнко розповів, як протидіяти російським шпигунам у ЄС.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны