Жінка вкрала 11-річну дівчинку, щоб виховати її як ідеальну дружину для свого сина
Жінка вкрала 11-річну дівчинку, щоб виховати її як ідеальну дружину для свого сина

Жінка вкрала 11-річну дівчинку, щоб виховати її як ідеальну дружину для свого сина

Ця історія спровокувала масштабну дискусію у китайських соціальних мережах, причому більшість користувачів стверджують, що зловмисники вийшли сухими з води, зважаючи на серйозність злочину.

Китаянку засудили до тюремного ув'язнення за викрадення 11-річної дівчинки, яку вона планувала виростити як ідеальну дружину для свого 27-річного сина. Про це пише видання South China Morning Post.

Жінка на прізвище Ян познайомилася з неповнолітньою дівчинкою 13 лютого 2023 року, коли завітала до села поблизу міста Люпаншуй, що у південно-західній провінції Гуйчжоу (Китай). Дитина настільки припала їй до душі, що вона загорілась ідеєю виростити з неї ідеальну дружину для свого сина-холостяка. Китаянка запитала в батьків дитини, чи можна забрати її з собою до міста Цюйцзін (провінція Юньнань), але отримала категоричну відмову.

Невдача тільки посилила прагнення Ян, тож довелось перейти до запасного плану. Матір вступила в змову зі своїм сином задля викрадення "нареченої", і 14 лютого, на День святого Валентина, вони реалізували свій злочинний задум.

Працівники правоохоронних органів знайшли й заарештували жінку всього через 4 дні після викрадення дитини, пізніше її син сам з'явився з повинною.

15 грудня співучасників засудили до тюремного ув'язнення — 2 роки для Ян та 7 місяців для її сина. Підсудні подали апеляцію, однак минулого місяця суд вищої інстанції залишила вирок у силі.

Жінка на прізвище Ян познайомилася з неповнолітньою дівчинкою, коли завітала до села поблизу міста Люпаншуй
Фото: baidu

Ця історія спровокувала масштабну дискусію у китайських соціальних мережах, причому більшість коментарів стверджували, що зловмисники вийшли сухими з води, зважаючи на серйозність злочину.

  • "Я не розумію, чому вироки для торговців дітьми все ще такі м'які. Це одна з причин того, що подібні злочини скоюють знову і знову", — написала одна користувачка.
  • "Сім місяців? Неймовірно. Невже зараз ціна за торгівлю дітьми стала такою низькою? Це практично заохочення до злочину", — додала інша юзерка.

Знайшлись і ті, кого збентежила різницю у віці між викраденою дівчиною та її "потенційним" нареченим. Варто зазначити, що в Китаї існує давня традиція, за якою дівчаток у підлітковому віці всиновлюють чужі сім'ї, аби виховати як наречених для своїх синів. Цей дивний звичай заборонили в 1950 році, але в селах подібна практика все ще зберігається.

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що 31-річна Елізабет Лінде з Лонг-Айленду (США) провела своє весілля у лікарні, щоб її батько, який помирає від раку, міг побачити урочисту церемонію. Крім того, дочка приголомшила його несподіваною новиною, довівши до сліз.

Крім того, у нігерійському місті Ганавурі наречений скасував церемонію вінчання після того, як дізнався, що його обраниця листується зі своїм колишнім дорогою до церкви.

Источник материала
Поделиться сюжетом