Новий формат класики: знаменитий позашляховик Toyota став електромобілем
Новий формат класики: знаменитий позашляховик Toyota став електромобілем

Новий формат класики: знаменитий позашляховик Toyota став електромобілем

Електромобіль Toyota Land Cruiser FJ40 пропонують у версіях потужністю 218 і 324 к. с. Запас ходу позашляховика складає 240 км.

Toyota Land Cruiser FJ40 отримав друге життя. Класичний рамний позашляховик перетворили на електромобіль та повернули на ринок. Про це розповідає сайт Carscoops.

Тюнінг Toyota Land Cruiser FJ40 виконала британська компанія Inverted, яка спеціалізується на перетворенні класичних авто в електрокари. При цьому їх також реставрують.

Позашляховик проходить реставрацію

Toyota Land Cruiser FJ40 розбирають до голого шасі та відновлюють. Електрокар коштує 195 000 фунтів стерлінгів ($244 000).

На вибір пропонують дві версії – на 218 і 324 к. с. Цікаво, що менш потужний варіант зберігає механічну КПП та повний привід, який підключається. У потужнішій версії повний привід постійний.

Важливо У Африці виводять на ринок екстремальний шестиколісний Toyota Land Cruiser (відео)

Невелика акумуляторна батарея на 53 кВт∙год забезпечує запас ходу в 240 км. Швидка (потужністю 75 кВт) зарядка на 80% займає 25 хвилин. Також позашляховику обновили підвіску та встановили дискові гальма на всіх колесах.

Запас ходу електрокара складає 240 км

Покупці можуть обрати модель із короткою чи довгою колісною базою. Салон обшивають дорогою шкірою, також встановлюють кондиціонер, сенсорний дисплей та камеру заднього виду.

До речі, недавно у Великобританії повернули на ринок знаменитий спортивний Jaguar 80-х років.

Також Фокус розповідав про недорогі електрокросовери Toyota.

Теги по теме
электромобили
Источник материала
Поделиться сюжетом