Новий потужний електромобіль Kia розсекретили до прем'єри
Новий потужний електромобіль Kia розсекретили до прем'єри

Новий потужний електромобіль Kia розсекретили до прем'єри

Електромобіль Kia EV6 пройде модернізацію і зміниться зовні та всередині. Нова акумуляторна батарея збільшить запас ходу автомобіля.

Електромобіль Kia EV6 невдовзі пройде оновлення услід за побратимом Hyundai Ioniq 5. Його презентують у Південній Кореї до кінця травня, а поки з’явилися перші офіційні рендери моделі. Їх опублікували на сторінці Kia в Facebook.

Судячи із зображень, дизайн електрокара змінять у дусі кросоверів Kia EV5 і EV9. У нього нові фари з тоненькими ходовими вогнями, загострений "ніс" та змінений передній бампер. Ззаду оновили ліхтарі.

Ззаду оновили ліхтарі
Фото: Kia

Салон Kia EV6 2024 не показали, проте відомо, що електрокар отримає нове кермо та покращену мультимедійну систему. Крім того, запропонують нові варіанти внутрішнього оздоблення і оновлять системи безпеки.

Очікується, що новий Kia EV6, як і Hyundai Ioniq 5, отримає збільшену акумуляторну батарею ємністю 84 кВт∙год. Запас хода електрокара зросте.

Важливо В Україні з'явився новий преміальний електрокросовер від Hyundai (фото)

Електромобіль Kia EV6 2024 пропонуватимуть у версіях із заднім та повним приводом потужністю від 170 до 325 к. с. Спортивний варіант EV6 GT презентують у кінці цього року й він може отримати 650-сильну установку від Hyundai Ioniq 5 N.

До речі, недавно електромобіль Kia EV6 вийшов на український ринок.

Також Фокус розповідав, що Kia готує недорогі електрокари.

Теги по теме
электромобили
Источник материала
Поделиться сюжетом