Окупанти запустили нову залізницю з Маріуполя: тепловоз захистили від підриву
Окупанти запустили нову залізницю з Маріуполя: тепловоз захистили від підриву

Окупанти запустили нову залізницю з Маріуполя: тепловоз захистили від підриву

Окупанти бояться атаки на тепловоз, тому захистили його додатковою платформою спереду. Також в порту зафіксовано нову партію бетоних укріплень для фортифікацій.

Російські окупанти завершили будівництво залізниці з Маріуполя. Перший потяг 2 квітня вирушив до Волновахи. Про це в своєму телеграм-каналі повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

"Перший потяг з Маріупольського порту до станції "Волноваха" сьогодні вийшов з порту", — проінформував він.

Важливо У Маріуполі пролунали вибухи: зафіксоване влучання, деталі атаки (відео)

Андрющенко повідомив, що окупанти бояться атаки на тепловоз, тому захистили його додатковою платформою спереду. Також в порту, за його словами, зафіксовано нову партію бетоних укріплень для фортифікацій.

"З урахування швидкості розбудови залізниці в районі с. Гранітне цю новину в хороші записати важко", — зазначив Андрющенко.

Раніше повідомлялося, що російські окупанти на Донбасі збудували незвичну оборонну лінію з використанням залізничних вагонів. Вона тягнеться на 30 км від залізничного вокзалу в Оленівці до Волновахи. її охрестили "Цар-потягом".

10 жовтня 2024 року повідомлялося, що окупанти будують ділянку завдовшки 50 км, яка має врізатися безпосередньо в наявну гілку Маріуполь-Волноваха і далі йтиме до Мелітополя та Криму.

Теги по теме
Мариуполь
Источник материала
Поделиться сюжетом