Росіяни запустили безглуздий фейк про Сирського та Третю штурмову
Росіяни запустили безглуздий фейк про Сирського та Третю штурмову

Росіяни запустили безглуздий фейк про Сирського та Третю штурмову

Росіяни своїми фейками намагаються посіяти розлад в українській армії

Російські окупанти нерідко запускають безглузді фейки і черговий з них про те, що нібито бійці Третьої окремої штурмової бригади відмовилися виконувати головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського. Супротивник має власну мету такої дезінформації.

Згідно з вигадками росіян, бійці нібито відмовилися виконувати наказ, щоб "зупинити прорив на фронті в Очеретино" на Донеччині. Про це повідомили в Центрі протидії дезінформації.

"Посилаючись на анонімне джерело в Генштабі ЗСУ, TG-канал "Резидент" повідомив: "Третя штурмова бригада "АЗОВ" знову відмовила Сирському висунутись, щоб зупинити прорив фронту під Очеретиним", — таке повідомлення розповсюджують пропагандисти.

Такі тези російські загарбники розповсюджують, щоб дискредитувати 3 окрему штурмову бригаду ЗСУ та посіяти розлад в українській армії.

"Третя штурмова, як і всі інші бригади ЗСУ, виконує всі накази військово-політичного керівництва з метою захисту своєї держави. Також подібні повідомлення поширюються з метою дискредитації Головнокомандувача ЗСУ А. Сирського, який начебто не контролює ситуацію", — сказали в Центрі протидії дезінформації.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що на російському телебаченні запустили фейкову новину, де секретар РНБО Олексій Данилов нібито визнав причетність України до теракту в "Крокус Сіті Холл".

Теги по теме
Украина война
Источник материала
Поделиться сюжетом